(P) Body-ul Levi’s, un must-have al sezonului de vară

Body-ul Levi’s intră în acest sezon pe lista de must-have a oricărei iubitoare de modă!

Body-ul Levis este un must-have al sezonului de vară, fiind o piesă cool care nu trebuie să îți lipseasă din garderobă.

Aflat la intersecția dintre stilul sport și trendul logo-urilor vizibile, body-ul Levis® este un articol vestimentar foarte versatil pentru garderoba de vară, putând fi inclus atât în ținutele casual, de zi, cât și în ținutele de seară.

Acest articol vestimentar este disponibil în trei culori perfecte pentru orice ținută: alb cu logo roșu, roșu cu litere albe și, pentru un stil mai sportiv, roșu, alb și albastru cu inscripția Levi’s. În plus, datorită croielii și a materialului din care este realizat, body-ul Levi’s accentuează liniile și formele siluetei, oferind ținutelor un aer relaxat, perfect pentru vibe-ul verii.

Inspiră-te pentru ținute din stilul vedetelor internaționale precum Maria Pombo și modelul Stefanie Giesinger. Ele îl folosesc în cele mai îndrăznețe și cool combinații.

Body-ul Levis este perfect pentru fiecare tip de ieșire: de la picnicuri în parc până la festivaluri, sau chiar clasicele cine în aer liber de sâmbătă seară. Body-ul poate fi purtat cu o fustă din denim sau cu iconicii 501 scurți, asortați cu încălțări ușoare, pentru o ținută de zi, sau în combinație cu o pereche de 501® Skinnies, un Trucker jacket și tocuri pentru seară.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion