(P) Back to ‘90- cele mai în vogă încălțări ale momentului

Dacă vă gândiți că luna august este o perioadă de odihnă și pentru tendințele în modă, liniștea dinaintea marilor show-uri de toamnă/iarnă este doar aparentă.

(P) Back to ‘90- cele mai în vogă încălțări ale momentului

Moda nu doarme niciodată, iar cele mai cool modele de sandale și sneakers apar în vitrine pentru a domina și vara următoare vacanțele de vară.

Cum amprenta anilor 90 devine din ce în ce mai pregnantă pe măsură ce sosește noul sezon, trebuie să recunoaștem că nu am încetat niciodată să iubim și să purtăm elemente din copilăria noastră. Pantofii comozi sunt vedeta celei mai calde luni de vară, alături de mum jeans, rochia furou, shorts cu talie înaltă și chockers.

Și cum august este oficial luna celor mai multe vacanțe, nu plecați la drum fără o pereche de nine-tees' în picoare precum cele adorate la Spice Girls, Take That sau în serialul Beverly Hills. Este suficient să aruncați o privire pe profilurile influencerilor preferați pentru a găsi combinații vestimentare câștigătoare pentru acest tip de pantofi, însă propria personalitate și pasiunile voastre rămân cea mai bună inspirație pentru a fi originali.

Vestea bună este că toți acești pantofi cool se găsesc la prețuri incredibile în colecțiile DEICHMANN, vestea mai puțin bună este că va trebui să cumpărați și o valiză mai încăpătoare, deoarece este imposibil să vă limitați la o singură pereche. Iată cele mai hot piese inspirate din ani 90 pe care se le mixezi la ținutele tale de august:

Perfecți în orice combinație, 49 lei

Platforme, 269 lei

Grunge affair, 139 lei

Clasic, 69 lei

Retro- glam 229 lei

Sporty- babe, 289 lei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion