(P) Andrea Tincu lanseaza o colectie de esarfe de matase

Designerul Andreea Tincu a lansat o colectie de esarfe impresionante, din matase italiana de calitate superioara. Fiecare piesa are propria poveste si un nume deosebit, ce reflecta inspiratia artistei.

(P) Andrea Tincu lanseaza o colectie de esarfe de matase

Andreea a pictat compozitiile esarfelor mai intai manual, in acuarela si tus, ulterior imaginile fiind prelucrate pe computer. Little black dress, Garden Art, Japanese story, Iris sunt doar cateva dintre temele esarfelor, prezentate pe www.andreatincu.com .

Ele au diverse dimensiuni, in functie de ceea ce cauti la o esarfa: un cadou deosebit pentru cineva drag sau un rasfat binemeritat pentru propria persoana. Dimensiunea mare (88/88cm) poate fi si o varianta buna de pareo, in concedii, iar tema marina I love Holidays te va cuceri cu aerul sau retro chic.

Esarfele sunt ambalate in hartie de matase si sunt livrate in cutii speciale, personalizate. Cum primavara se poarta matasea si imprimeurile florale, vei regasi in colectiile Andrea Tincu ambele tendinte. In boutique-ul online www.andreatincu.com regasesti si colectiile vestimentare ale designerului, inclusiv noua colectie Spring Summer 2016, care te vor impresiona prin creativitate si originalitate.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion