(P) Adidas lansează Ultraboost 21

Cea mai nouă versiune a modelului iconic oferă energie cu fiecare pas.

Adidas a lansat pe 14 ianuarie Ultraboost 21, o nouă versiune a celui mai de succes model pentru alergare a brand-ului. Pentru a oferi un nou design îndrăzneț, combinat cu cele mai noi tehnologii pentru performanță Adidas a lucrat îndeaproape cu o echipă de designeri și dezvoltatori de produse Adidas precum și cu o comunitatea de alergători și atleți. Aceștia au testat pantofii pentru a crea noua siluetă, care reimaginează modelul original Ultraboost în vederea obținerii unui nou și îndrăzneț design, combinat cu cele mai noi tehnologii pentru performanță.

Inovația de bază în Ultraboost 21 este reproiectarea sistemului de torsiune a pantofului. Noul Adidas LEP (Linear Energy Push) oferă o creștere cu 15% a rigidității la îndoirea părții din față a tălpii pentru o alergare mai receptivă. Acest sistem împreună cu tehnologia Adidas Boost din talpa intermediară a pantofului, care include cu 6% mai mult Boost printr-o curbă exagerată a călcâiului, oferă alergătorilor un retur incredibil de energie și confort la fiecare pas.

Adidas a crezut întotdeauna că, prin sport, are puterea de a transforma vieți, iar Ultraboost 21 întruchipează acest angajament de a aduce oamenilor energie pentru a stimula schimbarea pozitivă și îmbunătățirea de sine. Sosind într-un moment în care orașele din întreaga lume au fost puternic afectate de pandemia de coronavirus, alergarea a continuat să fie o constantă care a menținut orașele și comunitățile în mișcare.

Un studiu global organizat de Adidas a evidențiat efectele alergării asupra transformării pozitive și îmbunătățirii bunăstării fizice și mentale în comunități. S-a dovedit că alergătorii au cu 20% mai multe șanse decât cei care nu alergă să experimenteze niveluri crescute de energie, iar peste 40% dintre respondenții care și-au crescut frecvența cu care alergă au spus, de asemenea, că au dezvoltat o perspectivă mai pozitivă asupra vieții. În același timp, peste 1 din 3 persoane au identificat beneficiile alergării pentru sănătatea mintală ca fiind unul dintre principalii lor factori motivanți.

Ultraboost este motorul inovației în cadrul Adidas, unde obiectivul principal este acela de a face fiecare pantof mai bun decât cel anterior. Astfel, noul model Ultraboost 21 preia toate ingredientele estetice care au făcut parte din ADN-ul original al pantofului și le îmbină cu cea mai recentă tehnologie, cum ar fi adidas LEP, pentru a crea un pantof care combină toate aceste caracteristici extraordinare de design cu confort incredibil, suport și retur de energie.

Adidas Ultraboost 21 va fi lansat la nivel international pe 4 februarie 2021.

Pentru a afla mai multe, urmărește Ultraboost 21 pe Instagram, Facebook și Twitter utilizând #Ultraboost 21 și @adidasrunning.

Citește și:
H&M anunță colaborarea de referință cu designerul irlandez Simone Rocha

Foto: PR

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion