(P) 12 idei de lenjerie intimă pentru tine în această toamnă

Toamna deja a bătut la ușile noastre iar serile pe care le petreceam la terasă s-au trasformat rapid în seri în fața televizorului.

Noi îți sugerăm să animi aceste seri monotone, iar pentru asta ți-am pregătit 12 idei de piese de lenjerie intima prin care să îți surprinzi plăcut partenerul.

Am ales special pentru tine câteva seturi de lenjerie intima din trei piese – sutien, portjartier și chilot – în care, completate cu o pereche de dresuri, vei deborda de senzualitate. Fie că preferi lenjeria intimă din dantelă sau satin, mai mult ca sigur efectul o sa fie cel dorit deoarece purtând oricare dintre aceste seturi de lenjerie intimă cu sigurantă vei fi mai încrezătoare în tine, mai sexy și cu adevărat irezistibilă.

Fiecare piesă de lenjerie intimă are scopul ei și îți pune în evidență calitățile sau ascunde mici imperfecțiuni ale corpului. Din garderoba oricărei femei nu ar trebui să lipsească neglijeurile, lenjeriile babydoll sau rochițele. Acestea sunt alegerea perfectă când dorești să atragi atenția, oferind un aer misterios mascând părțile intime ale corpului dar dezvăluind doar cât este necesar pentru a stârni interesul partenerului.

Noi ți-am pregătit o galerie destul de provocatoare și sperăm că vei găsi ceva pe placul tău. Le poti cumpăra online în magazinul de lenjerie sexy Sensero Lingerie Store, cu livrare oriunde în România în 24 ore.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion