Operațiunea Dulapul cu Leonie Hanne

Leonie Hanne, fashionista nemțoaică, cu aproape două milioane de followers pe Instagram și protagnista blog-ului super-stylish Ohh Couture, își definește stilul ca fiind unul puternic, feminin cu accente funny.

Până să o întâlnesc pe Leonie Hanne la Paris Fashion Week, în apartamentul ei über-stylish de la Plaza Athénée, nu mi-am imaginat de cât de puțin timp liber are parte un influencer. În apartamentul său erau patru stander-e pline cu haine și pe fiecare masă sau comodă erau înșirate cele mai cool accesorii & bijuterii ale momentului. Inițial am crezut că Leonie pregătise totul pentru ședința noastră foto, dar această teorie mi s-a demontat în momentul în care mi-a povestit că toate aceste obiecte trebuie să fie pozate! Și știm cu toții că fiecare fotografie necesită o mică regie, să găsești locul potrivit și multe alte detalii care îți pot ocupa chiar și o zi întreagă! Pe scurt, toate aceste fotografii care inspiră nu sunt deloc ușor de realizat.

„Cred că este foarte important să rămâi tu însăți, eu așa mă simt încrezătoare! Stilul personal depinde foarte mult de cine ești tu ca persoană. Eu cred că am un stil feminin, puternic, dar îmi place să mă și joc cu piesele pe care le port”, mi-a spus Leonie Hanne când am întrebat-o cum își definește stilul.

Piesa de rezistență din toate timpurile, despre care îmi vorbește entuziastă Leonie, este geanta în ediție limitată Lady Dior, „atât de minuțios lucrată și perfectă”.

Am mai întrebat-o pe Leonie care este ținuta ei favorită pentru seară și mi-a povestit așa: „am început o colaborare cu Balmain și ador piesele feminine, dar în același timp puternice create de Olivier Rousteing. Este un maestru în a combina piese structurate cu texturi fluide. La show-ul Balmain Haute Couture am purtat cea mai spectaculoasă rochie de seară, transparentă cu bucăți de sticlă aplicate. O bijuterie!”.

Dacă tot a venit vorba despre bijuterii, Leonie mi-a mărturisit că le adoră: „Cred că acestea pot îmbunătăți sau ruina o ținută. Piesa mea favorită, pe care o port zilnic, este L-ul de la Celine, cadou de la iubitul meu. Bijuteriile pot deveni o parte din noi, astfel capătă o valoare și mai mare.”

Parisul este orașul favorit al lui Leonie pentru shopping, cu toate că Leonie Hanne mi-a spus că preferă să se plimbe „și să intru în magazinele pe care le întâlnesc. Colette era o destinație pe care nu o ratam niciodată, iar acum merg de fiecare dată la Merci, un magazin cu un concept unic”.

Cu toate că tendințele sunt parte din job-ul lui Leonie, aceasta mi-a povestit că le poartă doar pe cele care o reprezintă. Protagonista noastră recunoaște că în acest sezon are o adevărată pasiune pentru Givenchy: „Am cunoscut-o pe Claire Waight Keller și am participat la ultimul show Givenchy, care m-a inspirat pentru acest sezon”.

Fashion Quiz:

Tocuri sau flats? Tocuri.
Alb-negru sau curcubeu? Curcubeu pentru suflet, alb-negru pentru haine!
Shopping online sau offline? Online.
Feminin sau masculin? Feminin.
Street style sau couture? Street style.

Leonie Hanne – Essential buys:

  • Dior Saddle Bag.
  • Un pulover tricotat de la Ganni.
  • Pantalonii din piele vegană de la Nanushka.
  • Botinele Madame de la Celine, semnate de Phoebe Philo.
  • Geanta The Row.
  • Rochiile de vară de la Zimmermann.
  • Bentițele de la Jennifer Behr.

Fashion advice:

Poartă piesele care te fac să te simți extraordinară, alege trend-urile pe care le poți adapta stilului tău în mod natural. Nu uita să nu lași moda să te poarte pe tine, ci invers. Have fun with fashion!

Citește și:
Operațiunea Dulapul cu actrița Ioana Blaj

Fotografii: Christian Tudose
Asistentă styling: Lica Popescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion