Operațiunea Dulapul cu Laura Cosoi

Stilul elegant&șic al Laurei Cosoi e ușor de remarcat. Până și Brigitte Bardot i-a trimis o scrisoare în care declara că îi admiră una dintre ședințele foto, care a avut ca punct de pornire chiar stilul faimoasei actrițe.

„Merci, Laura, pentru acest omagiu magnific și aceste fotografii splendide! – cam așa începe scrisoare lui Brigitte Bardot către Laura Cosoi. Iar când un „icon precum Bardot îți scrie (de mână) o scrisoare personală, înseamnă că ai de ce să te mândrești! Bravo, Laura! Eu o felicit pe Laura, iar ea îmi mărturisește că, fără o echipă excepțională, nu ar fi ajuns la acest rezultat!

Revenind la capitolul stil, Laura Cosoi îmi spune că adoră bijuteriile! „Îmi plac bijuteriile cu poveste sau cele primite de la persoane dragi mie. Pe acelea le port cel mai des. Iar piesa ei de rezistență din garderobă nu este una vestimentară, ci este o bijuterie, și anume un rozariu din aur!

Rochiile de zi, „old school, în formă de A și cu un aer retro, sunt preferatele Laurei, „iar pentru evenimentele de seară ador să port o rochie neagră, lungă și cu spatele gol. Nu mi se pare nimic mai sexy pentru o femeie!, îmi mai spune Laura.

„Îmi place să fac smart shopping! De cele mai multe ori când plec în vacanțe descopăr fel de fel de outlet-uri cu piese statement la prețuri rezonabile. De asemenea, sunt mereu și în căutarea magazinelor vintage. Recunosc că și eu m-am îndrăgostit de o pălărie vintage a Laurei, pe care a găsit-o într-un magazin de vechituri din Thailanda!

Stephan Pelger este designerul de suflet al Laurei Cosoi. „Mă înțelege perfect și are un fel aparte de a-mi pune feminitatea în valoare.

Laura nu este o victimă a modei, nu se ghidează după tendințe, ci mai degrabă după starea de spirit pe care o are. „Un factor decisiv pentru felul în care îmi aleg ținutele este și locul în care merg. Nu îmi place să fiu nici overdressed, dar nici underdressed. Pe scurt, echilibrul este cuvântul de bază!. Ținutele Laurei spun mereu ceva și despre persoana ei, există mereu o armonie între felul ei de a fi și hainele pe care le poartă.

Fashion advice

  • Cel mai important lucru este să-ți găsești acea voce interioară care să-ți spună că ținutele pe care le porți sunt în acord cu tine. De asemenea, la fel de important mi se pare să-ți pui în valoare feminitatea, dar să și ții cont de proporțiile corpului tău, și să alegi acele piese care te avantajează.

Fashion quiz:

Tocuri sau flats? Tocuri.
Alb/negru sau curcubeu? Alb/negru.
Online sau shopping clasic? Shopping clasic.
Feminin sau masculin? Feminin.
Street style sau couture? Couture, pentru rochia de seara.

Foto: Andreea Goia.

Citește și:
Operațiunea Dulapul cu Caro Daur

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion