Operatiunea Dulapul cu Amina Muaddi

Stilul Aminei Muaddi, co-fondator si director artistic al brand-ului de pantofi Oscar Tiye, este intr-o continua schimbare si include mereu un accesoriu neasteptat.

Amina a fost prezenta la Milano Fashion Week – unde ne-am si intalnit pentru a realiza acest material – ca invitata la Vogue Who Is Next cu colectia de pantofi Oscar Tiye. Adevarul e ca nu imi pot imagina un ambasador mai bun pentru pantofii ultra-sexy decat miniona Amina, cu stilul ei noncoformist! Acesta se bazeaza intotdeauna „pe o structura minimalista, pe care o personalizez prin accente retro sau gangsterish.

De fiecare data cand am vazut-o pe Amina, era imbracata extrem de simplu, dar foarte stylish in acelasi timp! Cu siguranta a fost puternic influentata din punctul acesta de vedere de faptul ca isi imparte timpul intre Milano, New York, Paris, Londra, Los Angeles si Miami, orase in care stie tot felul de adrese unde gaseste constant comori ascunse.

Locurile ei preferate sunt: magazinele vintage din Marais (Paris), Dover Street Market (Londra) sau The Webster (Miami).

Am observat ca poarta foarte rar bijuterii. Mi-a marturisit ca nu simte nevoia de mai multe, dar cele putine pe care le poarta o fac sa se simta pretioasa. Iar daca te intrebi ce face pentru un ten si un par mereu impecabile, vei fi surprinsa sa afli ca singurele produse cosmetice absolut vitale pentru ea sunt anticearcanul pentru zi si uleiul de argan pe care il aplica seara.

Essential Buys:

  • Pantofii Oscar Tiye.
  • Tricouri albe.
  • Creatiile Antonio Marras.
  • Bijuteriile Ugo Cacciatori.

Fashion advice:

  • Nu iesi niciodata din casa fara sa te simti confortabil cu ceea ce porti!

Foto: Vali Barbulescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion