Operațiunea Dulapul cu Alina Eremia

Artista Alina Eremia a răspuns pozitiv provocării noastre de a-și realiza singură fotografiile pentru acest material, deoarece la momentul producerii acestei ediții ne aflam încă în izolare la domiciliu.

Evoluția stilului vestimentar al Alinei Eremia este una ascendentă, iar Alina îmi mărturisește că ea și-ar descrie stilul ca pe unul cu sporty-șic, cu accente excentrice. „Îmi plac ținutele effortless, dar stylish în același timp. De patru ani colaborez cu stiliști care și-au pus amprenta asupra modului în care mă raportez la modă & trend-uri.”

Alina a învățat să fie deschisă, să testeze diverse piese înainte să dea un verdict negativ despre ele. „Mă bucur că există o evoluție vizibilă față de perioada în care nu aveam o identitate din punct de vedere stilistic. Pentru mine, moda este funny, creativă și transmite mereu un mesaj”, mai spune Alina.
Piesa de rezistență a protagonistei noastre este un hanorac oversized din colecția Tommy x Lewis, iar în perioada izolării a purtat jeanși, body-uri, tricouri și treninguri. „Mă binedispune să îmi fac un styling creativ chiar și când stau acasă.”

În accepțiunea Alinei, bijuteriile sunt detalii care pot transforma un look basic într-unul statement. „Eu am câteva bijuterii care fac parte din mine și le port constant, cum ar fi inelul pe care l-am primit de la mama mea la vârsta de 14 ani sau colierul și brățara cu cristale Swarovsky.”

În ceea ce privește tendințele, Alina îmi spune că este mereu la curent cu tot ceea ce este nou: „Chiar și în perioada pandemiei am urmărit propunerile designerilor și care sunt trend-urile care au cucerit lumea modei”. Alina se inspiră însă mereu și de la influencers sau alți artiști precum Rihanna, Lady Gaga, Olivia Palermo sau Gilda Ambrosio.

Chiar dacă s-a aflat între patru pereți în toată această perioadă, Alina nu a renunțat la creativitate: „Sunt inventivă, vreau să fac content relevant și cât mai autentic.”

Când am întrebat-o pe Alina dacă toată această perioadă a făcut-o să își reconsidere relația cu moda, ea mi-a răspuns că privește moda ca pe o artă, iar arta a mers întotdeauna în paralel cu contextul social, economic și a interpretat etapa culturală în care se regăsește societatea. „Sunt curioasă care este următoarea abordare a acestei industrii”.

Alina a reușit să facă un detox garderobei ei și a constatat că „sunt slabe șanse să revin asupra unei piese pe care nu am purtat-o imediat după ce am achiziționat-o”, așa că a decis să doneze o parte din tot ce a adunat.

Fashion advice

Chiar dacă petrecem foarte mult timp la domiciliu, este important, pentru psihicul nostru, să nu ne neglijam. Cred că este o datorie pe care o avem față de noi înșine. Fie că este vorba despre un slipdress, despre o pereche de jeanși, despre un T-shirt, despre cămașa iubitului sau despre un halat din mătase, important este să vă simțiți în largul vostru.

Piese esențiale

  • Jacheta din piele.
  • Bocancii.
  • Jeanșii cu talie înaltă.
  • Hanoracele.
  • Crop tops.

Citește și:
Operațiunea Dulapul cu Alina Ceușan

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion