Noua colectie Valentino Resort 2018

Valentino ne-a pregatit anul acesta o colectie cu mult diferita fata de cele cu care eram obisnuiti, si nu ne displace deloc!

Noua colectie Valentino Resort 2018

Pentru colectia Resort 2018, casa de moda Valentino a organizat prezentarea de moda chiar la New York.

Pentru Pierpaolo Piccioli, The Big Apple' reprezinta epitomul diversitatii culturale, concept care incadreaza perfect estetica noii sale colectii. Piesele vestimentare prezentate pe catwalk ne-au trimis cu gandul la un casual urban, chic, inteligent si stralucitor. Astfel, intentia lui Piccioli a fost de a crea o varianta mai casual, de zi, a modelelor clasice Valentino cu care suntem cu totii obisnuiti. Cu alte cuvinte, colectia este o combinatie de elemente clasice, cu accent pe partea sportiva, de street-style, care este, pana la urma, stilul la care apelam tot mai des in ziua de azi.

Si putem spune ca Piccioli, designerul casei Valentino, a reusit sa mixeze materialele si stilurile potrivite pentru a crea o colectie de inspiratie sport/ hip-hop, pastrand din aerul luxos al brandului.

Pierpaolo a luat elemente hip-hop si sport (treninguri, materiale tehno), precum si piese clasice (trenciul, camasa alba, jeansi), pe care, bineinteles, le-a actualizat la statutul de lux.

O campanie speciala, pozata de faimosul fotograf Terry Richardson, va avea loc in locatii de tip pop-up', incepand cu Tokyo, din 26 octombrie si va prezenta o parte din aceasta colectie, care va fi disponibila in magazinele Valentino incepand cu luna noiembrie.

Text: Petra Murariu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion