Moschino x Candy Crush, o noua colectie capsula pe care trebuie sa o vezi

Jeremy Scott ne-a obisnuit in ultimii ani cu colectii din ce in ce mai nonconformiste, iar cea mai noua colaborare este Moschino x Candy Crush.

MoschinoxCandyCrush

De cativa ani, Jeremy Scott aduce elemente neobisnuite in colectiile Moschino, asa ca fie ca vorbim despre colectia McDonald’s sau cea Barbie, cu siguranta te-au amuzat si incantat propunerile lui.

De la carcasele de telefon in forma de oglinda, la gentile sub forma unor jachete de piele, designerul a reusit sa creeze produse speciale, alese intotdeauna de vedete sau bloggeri.

De data aceasta, colectia capsula este realizata impreuna cu un joc de care probabil ai fost si tu candva innebunita, Candy Crush. Recunoaste, petreceai cel putin jumatate de ora in fiecare zi incercand sa ajungi la urmatorul nivel si asteptai cu nerabdare sa poti juca din nou, cerandu-le chiar si preitenilor ajutor.

Se pare ca Jeremy a vazut in acest joc o noua provocare, asa ca a lansat la Coachella (ar fi putut exista un alt loc mai potrivit?) o colectie capsula Moschino x Candy Crush. Aceasta cuprinde costume de baie, un rucsac si desigur, o carcasa de telefon. Practic, tot ce ai nevoie la un festival, nu? De la petrecerea de lansare nu au lipsit Katy Perry, Rita Ora, Kylie Jenner.

Moschino @katyperry @itsjeremyscott #katyperry #jeremyscott #moschino #coachella

A post shared by Moschino (@moschino) on

Moschino @kyliejenner @itsjeremyscott #moschino @candycrushsagaofficial #coachella #kyliejenner @tidal

A post shared by Moschino (@moschino) on

Foto: Instagram

Recomandari
Noizz
Psychologies
Mai multe din fashion