Monica Hansen, într-un interviu sincer despre modă, lifestyle și brand-ul ei de costume de baie

Modelul international Monica Hansen a realizat exclusiv pentru Elle România un editorial de modă fresh și actual, într-un cadru relaxat și o atmosferă ce reflectă perfect starea unui final ideal de vară.

Monica Hansen și-a început cariera în industria modei ca model internațional profesionist. După realizarea unui număr impresionant de campanii de swimwear, reclame și editorial fashion, Monica a decis să-și creeze propria linie de costume de baie. Astfel, în 2016, Monica Hansen Beachwear a fost lansat oficial. Produsele sunt disponibile în magazine precum Victoria’s Secret și Revolve, dar pot fi achiziționate online și pe www.monicahansenbeachwear.com. Pentru a afla mai multe despre povestea sa și a brand-ului său i-am adresat câteva întrebări, iar răspunsurile le poți citi mai jos.

ELLE: Cum ai luat decizia să devii model de profesie? Cine sau ce te-a inspirat?

Monica Hansen: Am început să facă modelling în Norvegia, la vârsta de 14 ani. Prima mea campanie a fost pentru H&M și înainte să mă mut în SUA am fost, de asemenea, încoronată Miss Norvegia. Cănd trăiam în America am avut multe job-uri ca model, atât pentru podium cât și pentru campaniile comerciale a diverse brand-uri, dar cele mai multe dintre ele au fost pentru campanii de swimwear, lucru care m-a și inspirat să-mi lansez propriul brand de gen.

ELLE: Care este job-ul visurilor tale în postura de model?

M. H.: Job-ul visurilor mele ar fi unul unde pot alege eu toată echipa și unde, de asemenea, pot regiza întreaga ședință foto, astfel încât rezultatul să fie exact conform viziunii mele.

ELLE: Ce-ți place cel mai mult la modelling?

M. H.: Îmi place partea creativă, producția unei ședințe foto, povestea din spatele său și munca cu persoane creative care împărtășesc aceeași viziune artistică.

ELLE: Ce hobby-uri și pasiuni ai?

M. H.: Iubesc moda și încerc să fiu întotdeauna la curent cu ultimele tendințe și noutăți, îmi place să fiu parte din producții care dictează ceea ce urmează. Moda și design-ul au fost întotdeauna cea mai mare pasiune a mea. Iubesc însă și fotografia și regizarea producțiilor. Tot așa, ador să călătoresc în destinații noi și să cunosc culturi diferite. În plus, iubesc animalele așa că sper ca următoarea călătorie să fie un safari în Africa.

ELLE: Cum te menții în formă?

M. H.: Fac pilates de trei sau patru ori pe săptămână și îmi place să fac drumeții și echitație.

ELLE: Care a fost conceptul din spatele acestei ședințe foto?

M. H.: Ne-am dorit ceva foarte fresh și modern, dar în același timp sexy și bazat pe frumusețe naturală.

ELLE: Povestește-ne despre linia ta de swimwear. Cum a început totul? De ce swimwear?

M. H.: Având în vedere că cele mai multe job-uri pe care le-am avut au fost pentru brand-uri de swimwear și că sunt și pasionată de modă, îmi puneam de multe ori întrebarea ce aș face eu diferit dacă ar fi propriul meu brand. Astfel, atunci când am renunțat la modelling full-time, am decis să mă dedic creării propriului meu brand de costume de baie.

ELLE: Care piesă din colecția ta îți place cel mai mult și de ce?

M. H.: Cred că avem multe piese minunate în colecția noastră, așadar probabil că sunt un pic subiectivă. Aș putea spune totuși că probabil best-seller-ul nostru, costumul de baie întreg Bardot pentru care am făcut design-ul prima oară în 2019 și care apoi a rămas, datorită popularității sale, o piesă de bază în colecțiile noastre, atât pentru 2020, cât și pentru 2021.

ELLE: Cum îți dorești să se simtă o femeie în creațiile tale?

M. H.: Îmi doresc ca femeile care-mi poartă creațiile să se simtă încrezătoare și să fie confortabile, știind că poartă un costum de baie care le face să arate minunat și care este în același timp comod.

ELLE: Cum te descurci în paralel cu munca ca model și cea de designer?

M. H.: Este un act constant de jonglerie, dar din fericire îmi place și să fiu ocupată tot timpul și faptul că am posibilitatea să-mi folosesc creativitatea atât pentru design-uri noi cât și pentru a regiza ședințe foto și campanii pentru lookbook-uri și campanii.

ELLE: Ce sfat ai da tinerelor femei care vor să înceapă o carieră ca model? Dar celor care au în vedere o carieră în design?

M. H.: Cred ca sfatul este același indiferent în ce industrie vor lucra. Important este să muncească mult, să fie dedicate în a-și face un nume, să încerce din răsputeri să se înțeleagă bine cu oricine lucrează, să nu se lase descurajate și să nu se oprească până nu-și ating țelul.

Model: Monica Hansen
Fotografii: Sam Dameshek
Stilist: Isabelle Sabel
Machiaj și coafură: Taary Moy

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion