Mihaela Glăvan a lansat colecția de primăvară-vară 2018, o reinterpretare urbană a echipamentului tehnic de munte

Designerul Mihaela Glăvan a lansat o nouă colecție de încălțăminte și accesorii din piele, pentru sezonul de primăvară-vară 2018.

Mihaela Glăvan a lansat o nouă colecție de pantofi și accesorii. Inspirația pentru colecția acestui sezon a fost echipamentul tehnic de munte, reinterpretat însă într-un stil urban. Motive florale brodate, accesorii metalice și kitten heels, toate și-au găsit locul în această nouă colecție.

Mesajul colecției propune o reinterpretare a forței așa cum se manifestă ea de către omul modern, puternic urbanizat, care nu uită insă de sensibilitatea și sinceritatea pașilor lui. <Munții> pe care îi urcăm în fiecare zi capătă forme din ce în ce mai diferite – sunt limite im-puse de societate sau chiar de noi înșine. Cei care cuteză să îi cucerească și luptă pentru libertatea lor merită un act artistic dedicat”, a explicat designerul Mihaela Glăvan.

În cadrul evenimentului de lansare, nume recunoscute din cinematografie și film din România au prezentat colecția: Ana Ularu, Maria Obretin, Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Dana Rogoz etc.

Pantofii și accesoriile semnate Mihaela Glăvan sunt realizați exclusiv în propriul atelier, în București.
Răsfoiește galeria noastră pentru a vedea câteva imagini de la evenimentul de lansare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Mai multe din fashion