METHODISTA, colectia toamna iarna 2014/2015 Pas du Tout

Pas du Tout prezinta METHODISTA - FW 2014-2015 Collection - o introducere in estetica minimalista combinata cu interesul pentru detalii.

Cuvinte-cheie ce definesc perfect universul colectiei METHODISTA: diafan, neopren, metodic, statement, structurat, casmir, singular, matase, broderie, blana, imaginatie.

Colectia are ca fir de legatura atentia pentru modernismul pur – regasit in liniile indraznete si cut-urile impresionante. Nuante precum griul perlat, albul opac sau cel care reflecta lumina subtil – sau chiar negrul dur, cu aspect de minereu – vin sa completeze volumetriile celei mai noi colectii semnate de catre designerul Madalina Dorobantu.

Colectia contine o serie de piese extrem de elaborate, pentru care atentia dedicata detaliilor a reprezentat un adevarat challenge: jachetele din piele sparta si blana, topurile cu detalii din dantela si elemente pretioase, fustele si bluzele sport cu aplicatii din pene si puf, jachetele cu apicatii ingenioase din blana fina, dantela – toate completate de fermoare metalice si mansete in echilibru perfect cu volumetria aleasa pentru colectia FW 14-15.

Pe langa acestea, Pas du Tout propune in completare o alta serie de piese cu taieturi minimaliste, care contrasteaza, potenteaza si pun in valoare piesele cu detalii minutioase: avem de-a face cu topuri bicolore, rochii din neopren, cu feromoare vizibile, pantaloni perfect asamblati, din matase rigida sau neopren subtire, jachete cu inchideri ascunse si taietura simple-cut.

Foto:  Iulian Nan

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion