Making-of Editorial Modern Cinderella (video)

Magia filmului Cinderella poate fi tradusa intr-un limbaj stilistic modern, unde curajul si bunatatea se regasesc in rochii de printesa purtate cu nonsalanta cu fiecare ocazie. Fii o Cenusareasa moderna si scrie-ti propria poveste!

Making-of Editorial Modern Cinderella (video)

Etajul impozant al Palatului Noblesse, Centru de Arta si Evenimente a fost cadrul in care s-a realizat aceasta sedinta foto.

Decorul de inspiratie French si atentia la detalii din aceasta cladire istorica restaurata au fost fundalul perfect pentru tinutele de inspiratie Cinderella.

Cand vei vedea filmul, suntem convinse ca iti vor face cu ochiul rochiile de printesa ale personajului principal.

Si cum nu este niciodata prea tarziu pentru a-ti trai fanteziile, ELLE iti propune cateva idei prin care poti arata ca o Modern Cinderella in 2015.

Filmul „Cinderella” (Cenusareasa), cu Lily James, Cate Blanchett, Richard Madden si Helena Bonham Carter in rolurile principale, ajunge in cinematografele din Romania pe 13 martie!

 

Fotografii: Stefan Dani.
Realizator: Cristina Craciun.
Video: Robert Hanciarec
Model: Marie /MRA Models.
Machiaj: Alexandra Craescu.
Coafura: Florin Noje/ambasador LOréal Professionnel, Salon Manifest.
Asistent foto: George Pruteanu.
Asistente styling: Claudia Covatariu si Teodora Maracineanu.
Fotografiile au fost realizate la Palatul Noblesse – Centru de Arte si Evenimente, str. Sfintilor nr. 7, Bucuresti, www.palatulnoblesse.ro. Multumim pentru sprijin!

Multumim Forum Film!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion