Louis Vuitton a lansat colectia Cruise 2017 printr-un show spectaculos la Rio de Janeiro

The Niteroi Contemporary Art Museum din Rio de Janeiro a fost gazda prezentarii colectiei Louis Vuitton Cruise 2017.

„In Rio de Janeiro am fost fascinat de dualitatea constanta dintre natura si urbanism si explozia picturala pe care o creeaza aceasta. Pentru mine, cea mai importanta intrebare a fost cum sa incorporez in colectie toate aceste elemente care sunt parte din cultura braziliana, fara sa uit insa ca sunt doar un vizitator care-si duce cu sine propriile referinte culturale pariziene si franceze”, a spus Nicolas Ghesquiere.

Colectia Cruise 2017 si-a dorit sa capteze vitalitatea braziliana, energia, multiculturalismul, libertatea, futurismul urban si romantismul – toate sentimentele pe care Rio de Janeiro ti le inspira.

Rochiile ilustreaza un nou aerodinamism al siluetei, dungile pantalonilor alungesc picioarele iar fustele cu broderii luxoase sunt infasurate pe corp nonconformist, ca un prosop de plaja. Sandalele din neopren vorbesc despre o eroina moderna aflata mereu in miscare.

Colectia aduce de asemenea un omagiu artistilor brazilieni Helio Oiticica, pionier al miscarii Neo-Concrete, si Aldemir Martins, celebru pentru picturile sale vibrante cu flora si fauna.

La prezentarea colectiei de la Rio de Janeiro au fost prezente mai multe celebritati, printre care Alicia Vikander, Catherine Deneuve, Jaden Smith, Zendaya etc.

Foto: Louis Vuitton

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion