(P) LEVI’S® RIBCAGE, jeanșii cu cea mai înaltă talie, sunt vedeta sezonului de primăvară-vară

Cu o înălțime de 30 de centimetri, jeanșii Ribcage sunt modelul de blugi cu talia cea mai înaltă, realizat vreodată de Levi’s®.

(P) LEVI’S® RIBCAGE, jeanșii cu cea mai înaltă talie, sunt vedeta sezonului de primăvară-vară

Pantalonii cu talia înaltă au fost în centrul atenției, încă din anii ‘30, o personalitate emblematică care purta acest model fiind actrița Katharine Hepburn.

Talia înaltă înglobează atât look-ul și atitudinea femeilor din alte decade, cât și stilul femeilor moderne care își croiesc jeanșii 501® vintage supradimensionați pentru a crea talia înaltă perfectă.

Acest model de jeanși cu talie înaltă, vedeta sezonului de primavără-vară, este rezultatul unei combinații de stiluri: stilul casual de la jumătatea secolului XX, stilul grunge al anilor ‘90 și street style-ul consacrat de social media.

Levis® Ribcage se încadrează în tendințele acestui sezon unde talia înaltă este vedeta și este expresia perfectă a temei Unbasic, care pune accentul pe stilul personal și auto-exprimare! Această pereche de jeans te face să te simți fresh și în pas cu tendințele, datorită croielii ample, care nu se îndepărtează prea mult de clasicul Levis® 501®.

Disponibil în varianta de croială dreaptă pe picior și varianta crop cu pliseuri, Levis® Ribcage îți conturează o siluetă perfectă și îți dă un plus de personalitate, indiferent de outfit-ul în care îl integrezi. Cu Levis® Ribcage avem parte de un salt al modei în materie de styling, dar fără a ne îndepărta foarte de mult de un look clasic Levis®.

Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion