Instastyle: Tricotaje actuale

Piese și styling-uri clasice with a twist, dar și mici artificii stilistice: sunt sugestiile lunii de la cele mai cool prezențe din social media.

Setul confortabil

Până mai recent mai toată lumea a privit seturile tricotate ca pe o chestiune potrivită doar pentru casă, dar de când confortul a devenit, datorită pandemiei, noua noastră mantră, ele au fost abordate și stilizate și pentru stradă. Și arată impecabil!

Aruncă un ochi asupra propunerilor lui @aylin_koenig, @handinfire sau @wethepeoplestyle și te vei lămuri pe loc. Pe mine m-au convins!

Vesta masculină

Nu știu ce părere ai tu despre vesta masculină tricotată, dar pe mine m-a cucerit pe loc! Așa că am fost foarte încântată să observ că a ajuns cu repeziciune de pe podiumuri în garderobele multor fashion icons din social media și că sunt o alternativă foarte cool pentru puloverul clasic.

Fie că preferi o variantă simplă, precum cea aleasă de @camillecharriere, una cu model, ca cea purtată de @lindatol_, sau una reinterpretată ca cea adoptată de @lisahahnbueck, vei găsi cu siguranță și un model pe gustul tău.

Cardiganul modern

Dacă aveai impresia că un cardigan clasic este o piesă plictisitoare și passé, află că sezonul acesta este mai modern ca oricând. Și nu, nu vei căpăta datorită lui o alură de doamnă trecută de o anumită vârstă, ci din contra, una sexy și fresh.

Poartă-l precum @_jeanettemadsen_ și @aminamuaddi direct pe piele, sau ca @xeniadonts, suprapus peste un maiou masculin și căzut de pe un umăr, și vei vedea cum ți se va schimba percepția imediat.

Citește și:
Micro trend-uri fashion de încercat iarna aceasta

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion