Instastyle: Abordări fashion de sezon

imprimeuri, culori și abordări fresh, dar și mici artificii stilistice: sunt sugestiile lunii de la cele mai cool prezențe din social media.

Gingham mania

Carourile de dimensiuni XS rămân și anul acesta în topul preferințelor celor mai cool fashion icons de pe Instagram, ele putând fi purtate sub cele mai diverse forme. @aminamuaddi a ales o salopetă, @lindatol_ a optat, în stilul caracteristic, pentru un sacou, @stella_alexandru a combinat o pereche de pantaloni cropped cu acest imprimeu cu un cardigan color-block, în timp ce @veronicaferraro a preferat o rochie ultra sexy pe care a contrabalansat-o cu o jachetă masculină din piele.

A touch of green

Nici o culoare nu poate simboliza mai bine prospetimea verii precum verdele. Așa s-au gândit și @emilisindlev, @louloudesaison, @pernilleteisbaek și @xeniadonts, care l-au introdus ca un accent super fresh în ținutele lor. Fie că preferi pantaloni, un sacou sau un top, asigură-te că alegi o nuanță puternică!

Sexy cut-outs

Decupajele sunt printre cele mai hot tendințe ale noului sezon, inspiră senzualitate și feminitate, astfel încât au fost abordate și de fashioniste cu cea mai mare viteză. @aminamuaddi și @vanessahong au avut curajul să le poarte, iar rezultatul este unul spectaculos. Nu insista aici pe culoare sau imprimeu, o piesă neagră de acest gen, combinată cel mult cu piese albe sau în nuanțe de pământ, este mai mult decât suficientă. Vei vedea de ce!

Citește și:
9 piese esențiale pentru o vacanță la mare

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion