Giorgio Armani anulează show-ul din cadrul Săptămânii Modei de la Milano din cauza coronavirusului

Giorgio Armani a anunțat în timpul nopții că va prezenta noua colecția a brand-ului în cadrul Săptămânii Modei de la Milano fără public și asta din cauza răspândirii coronaviruslui.

Giorgio Armani anulează show-ul din cadrul Săptămânii Modei de la Milano din cauza coronavirusului

Răspândirea coronavirusului în Italia a afectat desfășurarea Săptămânii Modei de la Milano.

Giorgio Armani a decis să prezinte noua colecție toamnă-iarnă într-o sală goală, urmând ca show-ul să poată fi văzut prin intermediul unei transmisiuni live. Este pentru prima dată în 45 de ani când celebra casă de modă ia o asemenea decizie. „Aceasta este o măsură preventivă luată de domnul Armani pentru a sprijini eforturile naționale de protecție a sănătății publice”, au transmis reprezentanții casei de modă prin intermediul unei postări pe Instagram.


Până acum nu au fost oferite informații privind alte schimbări din cadrul Săptămânii Modei de la Milano, Camera Nazionale della Moda Italiana anunțând prin intermediul unui comunicat că nu sunt indicii care să impună schimbarea programului pentru Săptămâna modei, însă vor fi respectate deciziile luate deciziile luate de casele de modă.

Astfel, show-ul Dolce&Gabbana, programat tot pentru astăzi, nu va fi anulat, acesta desfășurându-se conform programului inițial. Totodată, și brand-ul DROMe a anunţat prin directorul său de creaţie, Mariana Rosati, că nu consideră că sunt motive grave de îngrijorare: „Îmi pare rău pentru ce se petrece. Ştiu că nu se prevede o rezolvare şi că trebuie, evident, să avem grijă. Dar, de fapt, cred că s-a creat panică fără prea multe motive. Sper că oamenii sunt curajoși și nu cedează în aceste situații. Vom încerca să aduce o dispoziție bună”. Show-ul DROMe s-a desfășurat în această dimineață în fața unei săli pline.

Potrivit CNN, până în dimineața zilei de duminică au fost confirmate 110 de cazuri de coronavirus în Italia, cele mai multe fiind înregistrate în regiunea Lombardia, fiind inclus aici și orașul Milano, unde există deja două cazuri.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion