Gala UAD Fashion Design 2016

Cea de-a 22-a editie a Galei UAD Fashion Design a avut loc pe 2 iulie si a insemnat 16 colectii de licenta si 11 colectii ale absolventilor de Master ai Universitatii de Arte si Design din Cluj.

De-a lungul anilor Gala UAD s-a impus ca o platforma nu numai de promovare, dar si de lansare a tinerilor absolventi ai Departamentului Moda- Design Vestimentar, care, prin intermediul fashion show-ului, au ocazia sa isi expuna creatiile in fata unui public format din specialisti si reprezetanti ai industriei creative.

Sub coordonarea Prof.univ.dr. Elenei Basso Stanescu și Lect.univ.dr. Lucian Broscatean, programul s-a dezvoltat in ultimii ani si sub forma burselor internationale care le-au oferit studentilor si masteranzilor sansa de a aplica pentru internship-uri la brand-uri internationale renumite, multi aprofundand arta designului vestimentar la case de moda ca Ann Demeulemeester, Erdem, Marios Schwab, Meadham Kirchhoff, H&M si lista poate continua. Si multi dintre ei nu numai ca au fost acceptati, dar cativa sunt deja angajati full-time la aceste brand-uri, o dovada in plus ca scoala de moda de la Cluj produce talente cu rezultate palpabile.

Descopera in galerie look-urile noastre preferate ale fiecarui designer din editia din acest an!

Coordonatori colectii: Prof.univ.dr. Elena Basso Sttnescu si Lect.univ.dr. Lucian Broscatean

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion