A fost dezvăluită tema pentru Gala MET 2019

După luni de așteptare, a fost dezvăluită în sfârșit tema pentru Gala MET 2019, faimosul eveniment care are loc în fiecare primăvară.

A fost dezvăluită tema pentru Gala MET 2019

După expoziția de anul acesta, „Heavenly Bodies: Fashion and The Catholic Imagination”, a îmbinat moda cu influențele religioase, pentru anul viitor, Gala MET pregătește alte surprize.

Muzeul Metropolitan de Artă a dezvăluit care este expoziția anului 2019 (și, implicit, tema pentru Gala MET). Aceasta va fi „Camp: Notes on Fashion”. Nu, nu va fi vorba despre o tabără, așa cum te-ai putea gândi (camp), ci despre moda exagerată. Potrivit New York Times, expoziția este inspirată din eseul lui Susan Sontag din 1964 care definește acest termen drept „iubirea pentru neobișnuit: a artificiului și a exagerării”.

Evenimentul va fi găzduit de două vedete perfecte pentru acest rol, având în vedere relația lor cu moda, Lady Gaga și Harry Styles. În plus, întregul eveniment de anul viitor va fi sponsorizat de Gucci. Designerul casei de modă, Alessandro Michele și Serena Williams vor fi și ei gazde, alături de cele două vedete.

„Trecem printr-un moment ‘camp’ extrem și a părut foarte relevant pentru conversația culturală să privim ceea ce este considerat simplă frivolitate, dar poate fi, de fapt, o unealtă politică foarte sofisticată și politică, mai ales pentru culturile marginalizate”, a declarat Andrew Bolton, curator al Costume Institut pentru Times.

Gala MET 2019 va avea loc pe 6 mai, având loc, ca în fiecare an, la începutul lunii mai.

Citește și:
Lady Gaga & Bradley Cooper sunt protagoniștii imaginii zilei… dintr-un motiv foarte amuzant

FOto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Mai multe din fashion