Pop-up shop Band of Creators – a patra editie

A patra editie a pop-up shopului Band of Creators va avea loc in acest weekend, pe 19 si 20 martie 2016, la Galeriile Artmark.

Pop-up shop Band of Creators – a patra editie

Daca iti doresti sa vezi ultimele colectii ale tinerilor designeri romani, trebuie sa ajungi in acest weekend la Galeriile Artmark, unde are loc cea de-a patra editie a pop-up shopului Band of Creators. 25 de colectii semnate de designeri de haine si accesorii vor fi disponibile acolo spre vanzare.

Vei putea avea ocazia de admira noua linie ready to wear a Ioanei Ciolacu, prezentata in urma cu o luna la Berlin Fashion Week. De asemenea, poti vedea in premiera prezentarea colectiei „I love Parlor' a brandului creat de Veronica Zaharia si sa regasesti aceleasi detalii feminine de broderii si dantela cu care te-a obisnuit in cei 6 ani de existenta. Si Bianca Popp, care si-a prezentat colectia de toamna iarna la Paris Fashion Week vine cu o colectie noua la pop-up shopul Band of Creators.

Alti designeri talentati pe care ii poti intalni in acest sfarsit de saptamana la Galeriile Artmark sunt Pas du Tout, Larisa Dragna, Florentina Giol, Edita Lupea, Smaranda Almasan, Framboise, Spoff, Christine on the Clouds, Amelie Suri, Poelle, Tulipe Nero, Omra, Mihher, THAÏS & STRÖE si ASX2. Zona de accesorii va fi reprezentata de branduri precum Atribut, Contemporia, Prochaine, Iuliana Asoltanei, Snob sau Laura Olaru.

Tot in cadrul pop-up shopului Band of Creators, Beauty District va fi prezent, ca intotdeauna, si va avea un spatiu in care va oferi gratuit servicii de manichiura.

Poti vizita pop-up shopul sambata sau duminica, intre orele 11:00 si 20:00. Poti intra cumparand un bilet, in valoare de 10 lei, sau pe baza de invitatie.

Bineinteles, acolo vei gasi si cateva produse ale tinerilor designeri selectionate de stilistii ELLE. Cauta-le, probeaza-le si bucura-te de o experienta unica de shopping!

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion