(P) Top 3 accesorii MUST HAVE ale primăverii

(P) Top 3 accesorii MUST HAVE ale primăverii

Indiferent de vârstă, orice femeie vrea să fie cochetă și să țină pasul cu moda. Și cum fiecare anotimp vine cu propriile sale reguli și orientări în ceea ce privește tendințele în materie de fashion ale momentului, și această primăvară are să ne dicteze ceva. Cu siguranță ești interesată să afli ce au hotărât designerii vestimentari și care sunt accesoriile care nu ar trebui să lipsească niciunei femei care urmează întocmai sfaturile specialiștilor în domeniu, așa că hai să vedem care sunt cele 3 accesorii de care nu te poți lipsi în acest început de an!

Mănușile din lâna de alpaca

Chiar dacă soarele începe, timid, să încălzească, frigul nu a dispărut complet, așa că ar fi bine să continui să îți protejezi pielea de temperaturile mici, mai ales dacă știi că ești sensibilă. Mâinile și tenul sunt primele care au de suferit în mod direct din cauza expunerii la frig. Mănușile din lână de alpaca sunt soluția ideală pentru tine, prin care nu numai că îți vei păstra pielea sănătoasă, dar vei fi și în pas cu moda. Aceste mănuși sunt foarte catifelate și extrem de plăcute la atingere, fiind confecționate din fibra fină de baby alpaca. Faptul că degetele îți vor rămâne libere în timp ce le porți îți va asigura un confort sporit și o posibilitate de mișcare mult mai mare. Adaugă un plus de stil ținutelor tale, purtând acest tip de mănuși!

Pălăriile cu boruri largi

Un come-back al momentului sunt pălăriile cu boruri largi și nu numai cele de plajă, ci și cele purtate la o ținută elegantă. Pălăria este cel mai vechi accesoriu, iar pentru femeia din zilele noastre, aceasta reprezintă, practic, o extensie a personalității sale, un apanaj al luxului și al frumuseții. Purtând-o cu eleganță, aceasta îți va conferi un aer chic, care te va scoate din banal într-o clipită. La fel ca toate celelalte accesorii, trebuie să optezi pentru culori aprinse, îndrăznețe, care să atragă toate privirile asupra ta.

Dar cum alegi pălăria potrivită? În primul rând în funcție de forma feței, iar mai apoi în funcție de personalitatea ta. Anotimpul dictează și el, într-o măsură, alegerea pe care urmează să o faci în ceea ce privește materialul din care este confecționată pălăria. Ținând cont că începutul de primăvară este încă răcoros, optează pentru lână sau fetru.

Poți completa stilul tău unic cu o pălărie elegantă, care să te ajute să emani feminitate și încredere.

Gențile colorate intens

Poșetele sunt nelipsite de la orice ținută. Indiferent de ocazia la care sunt purtate, acestea sunt cele mai bune prietene ale femeilor. Mici sau mari, din piele sau material textil, cu model sau simple, ele nu au cum să lipsească din garderoba ta. Anul acesta, culoarea momentului este violetul intens, dar nu trebuie să mergi neapărat pe această opțiune, ci poți folosi și nuanțe adiacente sau complementare cu movul. Important este să alegi culori intense pentru gențile tale, nicidecum cele lipsite de personalitate, dacă vrei să fii la modă în această primăvară.

Moda a reprezentat întotdeauna o comunicare nonverbală prin care oamenii te pot cunoaște mai bine. Ține cont de accesoriile momentului și nu omite să le folosești de câte ori ai ocazie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Psychologies
Mai multe din fashion