Casa Valentino confirma plecarea co-directorului creativ Maria Grazia Chiuri

Casa Valentino a confirmat plecarea Mariei Grazia Chiuri, numindu-l pe Pierpaolo Piccioli drept unic director creativ al brandului.

Casa Valentino confirma plecarea co-directorului creativ Maria Grazia Chiuri

Zvonurile cu privirea la plecarea lui Chiuri circula de mai multe luni si, de asemenea, se crede ca aceasta se va alatura echipei Dior, in locul lui Raf Simons care a parasit casa Dior anul trecut.

„Dupa 25 de ani de parteneriat creativ si satisfactii profesionale ne-am oferit unul altuia ocazia de a ne continua drumurile artistice individual, cu dorinta reciproca de a avea reusite viitoare si mai mari', se arata in comunicatul comun dat de Chiuri si Piccioli.

„Tot ce am realizat in acesti ultimi ani ar fi fost imposibil fara Maria Grazia Chiuri si Pierpaolo Piccioli, fara talentul, determinarea si viziunea lor si impreuna au contribuit la transformarea Valentino intr-una dintre cele mai de succes companii de moda din lume', a adaugat Stefano Sassi, sef executiv Valentino. „O noua si incitanta faza a acestui brand incepe sub conducerea creativa a lui Pierpaolo Piccioli. Acest brand este decis sa isi continue procesul de afirmare si dezvoltare din ultimii ani'.

Chiuri si Piccioli au fost „descoperiti” in 1999 chiar de Valentino Garavani si au lucrat pentru casa Valentino timp de 10 ani inainte de a fi numiti directori ai liniei de accesorii si ulterior directori creativi dupa plecarea in 2008 a lui Valentino Garavani.

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion news