#ELLEwhosnext: TRASKIN

Afla de astazi, prin intermediul proiectului exclusive #ELLEwhosnext, care sunt starurile modei romanesti de maine.

#ELLEwhosnext: TRASKIN

Alina Dragomir si Ana Spiridon sunt absolvente ale Universitatii Nationale de Arte Decorative, sectia Design Vestimentar. Amandoua lucreaza ca designeri in cadrul proiectului lor comun, brandul TRASKIN, caruia ii dedica in totalitate timpul, energia si creativitatea lor. Aflati mai multe despre cele doua din mini-chestionarul ELLE.

ELLE: Despre ce e vorba in proiectul vostru?
TRASKIN: Proiectul nostru, TRASKIN, este un brand care are la baza conceptul antitetic de #uptownmeetsdowntown. Brandul este dinamic si intr-o continua dezvoltare si transformare datorita viziunilor diferite pe care le avem dar a caror fuziune creeaza un intreg.

ELLE: Ce va inspira azi?
TRASKIN: Ne inspira aproape tot ce ne inconjoara, in special elemente din peisajul urban a carui vibratie o simtim constant. Analizam trend-urile de sezon, pe care le confruntam apoi cu mood-ul universal, muzica, oamenii si in general orice lucru in care ne regasim.

ELLE: Dupa parerea voastra ,care sunt principalele calitati pe care ar trebui sa le aiba un produs fashion in vremurile noastre?
TRASKIN: Un produs fashion, in viziunea noastra, trebuie sa transmita un mesaj, sa aiba o gaselnita inteligenta, sa fie versatil si sa raspunda nevoilor vestimentare ale publicului tinta. Dupa aceste criterii ne ghidam cand ne gandim colectiile.

ELLE: La modul ideal, unde va vedeti peste 5 ani?
TRASKIN: Brandul TRASKIN exista de un an si jumatate, iar in tot acest timp am muncit constant si am avut o evolutie fireasca. Pe viitor ne-am propus sa crestem si mai mult, ne dorim ca spatiul nostru de lucru sa fie mai generos decat este acum, sa avem showroom personal; vrem sa ne dezvoltam profesional din toate punctele de vedere si sa avem timpul necesar pentru a ne ocupa de toate proiectele pe care dorim sa le realizam.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion