ELLE Who’s next: Teodora Dragusin si Norbert Matei

Afla de azi cine sunt starurile modei romanesti de maine, prin intermediul proiectului #ELLEwhosnext.

ELLE Who’s next: Teodora Dragusin si Norbert Matei

Pe Teodora si Matei ii stim bine, pentru ca au colaborat ceva vreme cu revista ELLE. Teodora scrie in acest moment pentru www.elle.ro, iar Matei ne ajuta de cateva luni din postura de intern. Pentru ca amandoi sunt preocupati de moda si styling, i-am invitat sa isi exerseze pasiunea in cadrul proiectului #ELLEwhosnext. Aflati mai jos cate ceva despre ei.

ELLE: Vorbiti-mi, pe scurt, despre proiectul vostru.

Teodora Dragusin: Este chiar primul proiect individual de styling de pana acum. Pentru ca suntem studenti si ne-am mutat de multe ori in ultimii ani, ne-am gandit la ideea de „Moving Out” si ne-am imaginat pe noi insine intr-o astfel de situatie. Practic, un student cu o imagine fresh, dar o atitudine delasatoare cand vine vorba de… mutat.

Norbert Matei: Urasc sa ma mut. Fiind proaspat iesit din viata de student si nefiind din Bucuresti, in ultimele luni am fost nevoit sa ma mut de vreo trei ori intr-un timp foarte scurt. Atunci cand am inceput discutiile cu Teodora despre proiect eram inca afectat de toate schimbarile bruste care au venit simultan cu schimbarea habitatului personal, asa ca am propus sa facem pictorialul despre asta. Din intamplare si Teodora era afectata de unele schimbari la fel de bruste din viata ei. „Moving out” a fost pentru amandoi o defulare venita la momentul potrivit.

ELLE: Care sunt principalele calitati pe care credeti ca trebuie sa le aiba un produs fashion in 2014?

Teodora: Ma gandesc la originalitate si la faptul ca trebuie sa te impresioneze intr-un mod sa altul, fie pozitiv, fie negativ. Important e sa iti transmita ceva.

Matei: Sa fie invelit intr-un ambalaj placut, cu care suntem obisnuiti, deci comercial, dar sa ascunda o „surpriza”, deci sa fie with a twist. Cred ca cea mai placuta surpriza pentru mine la capitolul asta este rezultatul neoprenizat din colaborarea dintre H&M si Alexander Wang.

ELLE: Ce va inspira astazi?

Teodora: Chiar daca poate sa para banal, persoanele ma inspira, dar si diferitele situatii din fiecare zi.

Matei: Wes Anderson.

ELLE: La modul ideal, unde va vedeti peste cinci ani?

Teodora: La modul ideal, voi avea un job ca stilist la o revista de moda si voi fi implicata constant in proiecte care au legatura cu acest lucru. It’s a fact!

Matei: Mi-e teama ca daca le spun/scriu le omor, asa ca o sa-mi pastrez proiectiile de viitor pentru mine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion