ELLE who’s next: Riri Coco

Afla de pe acum, prin intermediul #ELLEwhosnext, cine sunt starurile modei romanesti de maine.

ELLE who’s next: Riri Coco

Pe Riri am descoperit-o pe Facebook, pentru ca este aproape imposibil ca fotografiile ei de profil sa nu atraga atentia. Am urmarit-o o vreme, dupa care am invitat-o sa faca o serie de poze in exclusivitate pentru ELLE, pe care le descoperiti saptamana aceasta pe contul de Instagram @elleromania. Si de-abia acum am aflat despre ea ca este artist vizual, stilist freelancer si publicist. Am rugat-o, deci, sa ne spuna mai multe despre ea si proiectele ei.

ELLE: Vorbeste-ne, te rog, despre City Stage, proiectul tau de pe Facebook.
Riri Coco: City Stage (www.facebook.com/cityofriri) abordeaza orasul ca scena personala. Fiecare zi este o poveste, fiecare dintre noi este un personaj. Orasul insusi este un personaj in acest proiect. Orasul este viu. Este o sursa infinita de cadre si scenarii in care noi suntem actorii. Noi ne alegem costumele in functie de scenariul zilnic.

De fiecare data, plec de acasa cu un scenariu in cap, iar in functie de outfit-ul pe care l-am ales, imi aleg si cadrele filmului pe care vreau sa il regizez in acea zi.

City Stage devine o comunitate din ce in ce mai bogata, imi face placere sa primesc fotografii de la oameni care imi impartasesc pasiunea pentru oras, cat si cea pentru moda.

ELLE: Care este principala calitate pe care ar trebui sa o aiba un produs fashion in 2014?
R.C.: In 2014, primul lucru pe care il caut la un produs fashion este sa aiba o poveste, o anume prezenta. Apoi un material din fibra naturala si, ideal, un croi comod.

ELLE: Ce te inspira azi?
R.C: Ma inspira stilul Riviera al Brigittei Bardot, cat eyes, blond insorit rascolit de briza marii, pantofi flat, in combinatie cu rochii lejere si ochelari de soare vintage.

ELLE: La modul ideal, unde te vezi peste cinci ani?
R.C.: In urmatorii 5 ani vreau sa dezvolt cat mai mult comunitatea City Stage, ideal sa il aduc la stadiul de revista digitala interactiva

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din fashion