ELLE Who’s next: Alina Morar

Te declari o fashionista si nu stii inca cine este Alina Morar? Ar trebui sa remediezi situatia – tocmai de aceea ti-o prezentam in cadrul proiectului nostru special #ELLEwhosnext.

ELLE Who’s next: Alina Morar

Acum un an, Alina Morar isi prezenta la Gala Universitatii de Arte si Design din Cluj colectia de absolvire. Se numea Cu cheia la gat' si era una dintre cele mai mature si mai inchegate colectii studentesti pe care le vazuseram pana atunci.

Drept dovada ca Alina era pregatita sa devina designer, doar un an mai tarziu numele ei este cunoscut in peisajul modei bucurestene iar hainele ei sunt deja purtate de pasionatii de design romanesc.

De aceea am invitat-o sa realizeze un editorial foto publicat in exclusivitate pe contul de Instagram ELLE Romania si sa ne povesteasca mai multe, aici, despre proiectul ei.

„Pictorialul Doti urmareste degradarea fizica si psihica cauzata de primul contact dintre corp, suflet si iubire, in toate formele ei. Cele sapte ipostaze prezinta trecerea de la inocenta si puritate la maturitate, de la agape la eros, de la seninatate in nesfarsita bucurie a daruirii la neliniste si framantare', spune designerul.

Conceptul pictorialului pentru care Alina Morar a realizat styling-ul si Emil Costrus fotografiile a pornit de la Doti' de Radu Stanca: Da-mi la o parte valul si priveste! Esti primul muritor care ma vezi. Te-ai furisat in templul meu hoteste, Si-acum, ajuns aici, cunosti si crezi. Ma socoteai iluzie abstracta, samanta din stravechiul Amon-Ra, si-azi cand ma pipai simti cum se contracta in trupul meu de piatra, inima.'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion