Din capitala modei, in capitala României

Din capitala modei, in capitala României

Giulia Rossignoli lansează în România prima colecție de piese de lux care cuprinde de la rochii de gală la vestimentații office, o colecție dedicată femeilor puternice și determinate, dar care nu-și doresc să-și ascundă delicatețea specific feminină.

Modelele din lurex, lucioase și alunecoase, aprind dorința de a impresiona încă de la prima vedere. Am ales să folosesc mătase creponată și lycra, materiale fluide care vor evidenția subtil silueta unei femei frumoase și care în același timp camuflează micile imperfecțiuni. Nu m-am ferit să păstrez stilul clasic pentru look-ul office. Stofa fină în carouri nu va da niciodată greș pentru doamnele care vor să fie elegante si sexy la birou, dar active și pregătite întreaga zi pentru meetinguri. Amprenta mea se va regăsi și în combinațiile de materiale. Ador dantela fină cu detalii unice si aplicațiile de perle!' a spus designerul vestimentar, Giulia Rossignoli.

GIULIA ROSSIGNOLI COLLECTION 2018 se evidențiază prin nuanțele stylish și catchy, drapajele, fronseurile si mânecile ample, detalii și tehnici specifice eleganței milaneze.

Creatoarea italiană Giulia Rossignoli își lansează colecția în România după o perioadă de câtiva ani în care a lucrat în industria modei. Giulia a studiat liceul de fashion design Santa Caterina da Siena și a absolvit Nuova Accademia delle Belle Arti din Milano. Pasiunea pentru creație vestimentară și-a descoperit-o din copilărie, în momentul în care niște nasturi banali au devenit un accesoriu prețios pentru o haină uitată în garderoba bunicii.

Pe de altă parte, astăzi, Giulia nu face rabat de la calitate, de la prețiozitatea țesăturilor fine și de la accesoriile valoroase alese din Italia, Grecia sau Franța, regăsite, de altfel, în prima colecție lansată în România.

Rossignoli a fost instruită de cei mai buni designeri din Milano. Benedetta Barzini, cunoscutul manechin Vogue care i-a fost maestru pe perioada studiilor, rămâne mentorul care a învățat-o că eticheta trebuie menținută întotdeauna, iar un produs de calitate va avea cu siguranță succes.

In prezent tânăra creează pentru femeile a caror etichetă va reprezenta intotdeauna un standard.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Noizz
Psychologies
Mai multe din fashion