Designerul care a creat rochia Melaniei Trump pentru balul de investire face primele declaratii

Herve Pierre, designerul din spatele rochiei pe care Melania Trump a purtat-o la ceremonia de investire a sotului ei, a vorbit despre acest moment important de pe scena nationala.

Designerul care a creat rochia Melaniei Trump

Herve Pierre, designerul care a creat rochia Melaniei Trump pentru balul de investire, este fostul director creativ de la Carolina Herrera.

El a acordat un interviu, povestind despre experienta sa de la Casa Alba si cum a decurs procesul de creare a rochiei pentru Melania Trump.

Pierre a inceput prin a povesti ca, initial, Melania l-a angajat sa-i fie stilist personal si ca sotia presedintelui se pricepe la materiale si a stiut exact cum voia sa fie rochia. “A fost foarte exacta despre linia gatului, despre toate liniile sa fie paralele.” Acesta a adaugat: “Se pricepe la materiale. A fost o conversatie foarte naturala pentru ca avem acelasi vocabular.”

Cei doi s-au inteles de minune, dar Pierre marturiseste ca a primit totusi cateva obiectii din partea Melaniei. “Herve, te iubesc, dar nu pot sa-mi misc bratul pentru a-l tine pe al sotului meu atunci cand dansam,” ar fi spus sotia lui Trump.

Desi au existat multi designeri care si-au exprimat dorinta (sau nu) de a lucra pentru Prima Doamna a Americii, Pierre, care a fost directorul creativ de la Carolina Herrera timp de 15 ani, a preferat sa ramana diplomat in declaratii. “Eu nu fac politica. Fac rochii. Daca oamenii nu vor sa o imbrace, cred ca este trist, dar eu am fost onorat. Nu ii critic pe acesti oameni – este decizia lor, si asta este frumusetea democratiei,” a declarat designerul.

La ce putem sa ne asteptam in continuare cu privire la garderoba Melaniei Trump? Designerul a mai spus ca: “Urmatorii patru ani vor fi, la fel ca aceasta rochie, fix la obiect, poate cu un singur detaliu atent masurat. Nu vreau sa ma raportez la trecut, la nicio perioada. ”

Citeste si:
Actrita Angelina Jolie face o schimbare importanta in cariera

Text: Marilena Iordache

Foto: Hepta

Recomandari
Noizz
Psychologies
Mai multe din fashion