Descoperă colecția TEX – Back to School

Vara s-a terminat, așadar este momentul să îi pregătești pe cei mici de începutul anului școlar. Descoperiți împreună noua colecție TEX - Back to School.

Descoperă colecția TEX – Back to School

După o vară plină de aventuri și vacanțe, începutul anului școlar aduce pentru părinți o nouă provocare, găsirea unor ținute potrivite pentru copii la început de toamnă.

De la stânga la dreapta: Alegra poartă tunică din bumbac, 35 lei, jeanși, 45 lei și bocanci florali 70 lei. Natalia poartă tricou din bumbac, 15 lei, rochie din denim, 45 lei. Eva poartă cămașă din bumbac, 28 de lei, fustă din denim, 25 lei, pulover din bumbac cu paiete aplicate, 30 lei și bocanci, 70 lei.

Brandul TEX, disponibil exclusiv la Carrefour, vine în ajutorul acestora cu noi articole vestimentare create special pentru copiii care se vor întoarce anul acesta pe băncile școlilor, la grădiniță sau la creșă. Back to School este o colecție specială, cu numeroase piese vestimentare utile începutului de an școlar. Părinții pot găsi diferite produse pentru cei mici, de la cămași, sarafane, fuste până la pantaloni casual, jeanși, jachete, pulovere și sweatshirturi, perfecte pentru zilele de toamnă.

Petru poartă cămașă din bumbac, 30 lei, jachetă din bumbac, 35 lei, jeanși, 35 lei, și sneakers, 40 lei. Eva poartă cămașă din bumbac, 28 lei, colanți 25 lei, geantă din denim, 30 lei, și bocanci, 70 lei.

 

Pregătește ținute chic pentru cel mic cu ajutorul pieselor vestimentare din colecția TEX – Back to School, potrivite unui stil de viață dinamic și modern. Găsiți împreună cele mai cool și accesibile haine pentru începutul unui nou an școlar, plin de aventuri pentru copii. #modacuchefdescoala

 

Adam poartă cămașă din bumbac, 35 lei, pantaloni din bumbac, 25 lei, rucsac, 30 lei și sneakers, 40 lei. Natalia poartă tunică din bumbac 30 lei, fustă din lână, 35 lei și sneakers, 40 lei.

Articolele vestimentare din colecția TEX – Back to School sunt create pentru copiii de diferite vârste, 5-6, 7-8, 9-10, 11-12 ani. Produsele sunt disponibile în perioada 16 august – 19 septembrie în hypermarketurile Carrefour din toata țara și online pe www.carrefour.ro/TEX.

Adam poartă tricou din bumbac, 20 lei, jachetă din lână, 95 lei, jeanși, 35 lei, și sneakers, 40 lei. Damian poartă cămașă din bumbac, 35 lei, pulover din bumbac, 28 lei, pantaloni din bumbac, 25 lei, și sneakers, 40 lei. Petru poartă hanorac din bumbac, 38 lei, cămașă din bumbac, 35 lei, pantaloni din bumbac, 25 lei, și snearkers, 40 lei.

 

Alege cele mai stylish piese vestimentare din colecțiile TEX, create conform noilor tendințelor din modă cu ajutorul unei echipe internaționale de designeri și stiliști.

 

Alegra poartă tunică din bumbac, 35 lei, fustă din tul, 45 lei, și rucsac, 30 lei. Damian poartă tricou din bumbac, 18 lei, pantaloni din bumbac, 35 lei, jachetă din piele ecologică, 95 lei, și sneakers, 40 lei. Eva poartă cămașă din bumbac, 28 lei, pulover din bumbac, 28 lei, fustă din catifea reiată, 35 lei, rucsac 30 lei, și balerini din piele ecologică, 25 lei.

Fotografii: Andreea Goia
Modele: Natalia, Alegra, Eva, Adam, Damian și Petru/Shine Models
Coafură: Silviu Ioniță/Endorphin Lab

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion