Deschiderea primului magazin Hilfiger Denim din Romania!

Brand-ul american Tommy Hilfiger a deschis primul magazin Hilfiger Denim din Romania, lansarea caruia a fost sarbatorita cu o petrecere.

Lansarea primului magazin Hilfiger Denim din Romania a fost sarbatorita pe 3 iunie, in spatiul destinat acestui brand din Mega Mall.

Printre invitati s-au aflat Sore, Alina Tanasa & Diana Enciu (Fabulous Muses) care au purtat tinute Hilfiger Denim, precum si Andreea Raicu, Anca Serea, Ela Craciun, Roxana Voloseniuc, Ana Morodan, Ileana Badiu, Catalina Grama si Paul Ipate.

Cei prezenti la eveniment au primit cadouri in sacose de canvas din colectia Peoples Place Originals care au fost imprimate in magazin, in timp ce acestia au vizionat colectiile de haine si accesorii pentru femei si barbati. Colectia Hilfiger Denim Spring/Summer 2015 este inspirata de o calatorie ce traverseaza America, de la desert, la zone muntoase si pana la zonele de coasta cu privelisti impresionante. Aceasta explorare estetica a Americii profunde genereaza piese dedicate activitatilor outdoor, cu puternice influente militare si maritime, toate completate de stilul emblematic rock-and-roll Hilfiger Denim.

Fanii brandului sunt invitati sa utilizeze hashtagul #HilfigerDenim pe retelele de socializare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion