Dantela revine în tendințele sezonului

După câteva sezoane de absență, dantela revine puternic în modă, iar designeri avangardiști precum Alexander Wang sau Simone Rocha dau noi valențe acestei texturi cu o adevărată încărcătură istorică.

Dantela curcubeu

Nici dantela ultra colorată nu lipsește în acest sezon! Cine ar fi zis că designeri precum Erdem sau surorile Mulleavy de la Rodarte vor crea cele mai colorate rochii din dantelă? Ei bine, rezultatul este unul spectaculos, iar rochiile acestora nu mai au nevoie de nici un alt artificiu de styling.

Negru

Nu cred că există vreun material mai sexy, mai elegant și mai prețios decât dantela neagră. Oricine ar trebui să considere „the little black lace dress” o investiție în garderoba sa. În acest sezon, însă, poți alege și unul dintre costumele masculine cu detalii spectaculoase semnate Valentino sau Dolce&Gabbana.

Detalii

Cui nu iubește dantela în cantitate prea mare, îi recomand să se axeze doar pe detaliile din dantelă. Alexander Wang, Victoria Beckham sau italienii de la Dolce&Gabbana au fost extrem de creativi și au reinterpretat acest material-vedetă în cel mai actual mod posibil, asortându-l cu pantaloni sport sau creând un adevărat patchwork din dantelă.

Alb

Chiar dacă este vorba despre aceeași textură, dantela albă spune o cu totul altă poveste decât dantela neagră. Una mai romantică, mai diafană, mai copilăroasă. Inspiră-te în acest sezon de la Chloé sau Michael Kors pentru un look ușor hippie.

Citește și:
Tenișii atipici, un must-have al sezonului

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion