Daca e weekend e Play Design Fair

V-ati obisnuit deja cu targurile de weekend? Atunci de ce sa nu vizitati si un eveniment altfel, conceput in jurul ideii de reciclare creativa?

Daca e weekend e Play Design Fair

Play Design Fair se intampla sambata si duminica, adica pe 28 si 29 iunie, la Institutul Francez din Bucuresti, unde Chez Elvire va gazdui primul targ de reciclare inteligenta si design romanesc. Targul este un proiect al biroului de consultanta in imagine si stil Code Noir Style si se afla acum la prima sa editie de vara.

Evenimentul isi propune sa promoveze un trend international important – upcycling in designul contemporan. Asa ca, la Play Design Fair, va fi vorba despre mai mult decat reciclare. Creatia si reinventarea pornind de la obiecte sau materiale care au trait deja intr-o anumita forma sunt vazute acum drept semne ale unui nou stil de viata.

Deci, timp de doua zile, Play Design Fair va pune moda si designul intr-o perspectiva noua. Proiectiile video fashion, bijuteriile, accesoriile de designer, conferintele si sesiunile de networking sunt instrumentele prin care targul isi va sustine conceptul principal.

Evenimentul va avea loc pe terasa Chez Elvire, Bulevardul Dacia, nr. 77. Taxa de intrare este de 10 lei.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion