Cum te îmbraci la Elle Style Awards?

Chiar aseară, buna mea prietenă Beatrice, în timp ce serveam (discret) o pizza la Capriccio, a răbufnit: „eu nu vin la Elle Style Awards! Nu am ce să îmbrac! Nu am nimic care să fie și noir, și glitter-ish, dar și extravagant! Ce temă e asta?”

Într-un fel, discuția de aseară a venit fix în momentul potrivit. Pentru că ar trebui clarificată treaba asta, mai ales că știu ce tragedii a lansat în spațiul public local ideea unui dress-code.

Primo, nu este vorba de un ceva care să fie și negru, și sclipicios, dar și extravagant – petrecerea propune 3 teme – fie, negru, fie glitter, fie extravagant; oh, desigur, dacă cineva dorește să poarte o ținută în care să se regăsească toate trei temele, cu atăt mai bine!

Secundo, este o seară în care celebrăm moda! În consecință, te poți îmbrăca cum consideri tu de cuviință, în coordonatele acestor teme.

Noir presupune, desigur, un look all black (pot exista și acente de culoare pe alocuri) – o rochie perfectă, minimalistă, un costum masculin, o ținută cu influențe grunge, orice te inspiră și te face să te simți „wow'.

Glitter – poți apela la rochia ta preferată cu paiete, atâta vreme cât îi găsești un styling adecvat – poart-o cu pantofi sport, de exemplu. Sau, de ce nu, poți îmbrăca un trening cu aplicații de cristale, sau un top din zale, sau… ce vrei tu. Dar strălucește!

Extravagant – ei bine, aici chiar nu există limite! Pune-ți o fundă enormă pe cap, vopsește-ți fața, fă-ți o rochie dintr-o plapumă (nu glumesc!), vino îmbrăcată în mireasă, dar cu bocanci în picioare și cu o freză punk, fă ce vrei, dar ai grijă să oprești circulația și să provoci!

Și pentru că o poză face cât o mie de cuvinte, ți-am pregătit câteva sugestii, câteva idei de styling! Ne vedem pe 13!

Citește și:
ELLE Style Awards 2018: nominalizații la categoriile Best Designer, Best Young Designer, Best Jewelry Designer și Best Romanian Brand

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion