Cum să porți tweed-ul în 7 moduri diferite

Dacă tweed-ul te duce cu gândul la aerul auster, retro- english, te provocăm să creezi versiunea Upgraded Tweed în 7 opțiuni.

Tweed-ul va fi întotdeauna un material apreciat de designeri și tocmai de aceea este bine să știi să reinventezi mereu piesele pe care le ai deja în garderobă. Pentru a face asta, ți-am pregătit 7 moduri în care poți purta tweed-ul.

1. Împrospătează aerul sever al blazerului sau paltonului din tweed adăugând ținutei tale accente de culori: vor crea un look fresh outfitului tău.

2. Pentru un look dramatic, în care tweed-ul este actorul principal, poți opta pentru o ținută monocromă din tweed în care să integrezi o piesă dintr-un material prețios și accesorii de calitate.

3. Aplică unui sacou clasic din tweed accesorii punk/rock și vei transforma o piesă în aparență bătrânicioasă într-un look cool și modern.

4. Integrează tweed-ul în layering: optează pentru piese vestimentare din tweed cu croi asimetric sau alege-le pe cele clasice cu un accesoriu în trend sau o piesă veselă, care să contrabalanseze look-ul sever al tweed-ului.

5. O geacă din jeans purtată pe sub sacoul/paltonul din tweed va crea un look urban, relaxat, contemporan.

6. Când vrei să te joci cu texturile, poți dinamiza tweed-ul combinând-l cu piese vestimentare contrastante, din materiale moi, diafane confecționate din mătase, satin, voal etc.

7. Dacă vrei să dai ținutei tale doar un accent și nu mai mult… poți încerca un accesoriiu din tweed: pantofii, poșeta, mănușile, cureaua, căștile și… tu decizi unde te oprești.

Citește și:
5 piese vestimentare la modă acum, pe care le poți purta și în sezonul viitor

Text: Georgiana Pasat (Let’s Style)
Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion