Colectiile de iarna defileaza la Plaza Romania intr-un show unic

Colectiile de iarna defileaza la Plaza Romania  intr-un show unic

Piesele vestimentare in tendintele noului sezon vor putea fi admirate intr-un spectacol de lumini, muzica si dans. Plaza Romania ii invita pe pasionatii de moda miercuri, 2 decembrie, la ora 19:00, sa admire modelele si vedetele pe catwalk, in cele mai atragatoare tinute de sezon. Evenimentul se va desfasura in zona Rotonda, recent renovata si inaugurata in centrul comercial.
Corina Bud si trupa Amadeus vor deschide show-ul de fashion cu un concert energic, urmat de prezentarea colectiilor de iarna ale brandurilor voastre preferate: Tommy Hilfiger, Lee Cooper, Timeout, LC Waikiki, Marks & Spencer, Colins, DS Damat, Koton, Lashez, Penti, CCC, Bata, Il Passo si ECCO.

Alaturi de modelele profesioniste in tinute de iarna, pe podium vor defila vedetele autohtone Anca Serea, Ellie White, Adelina Pestritu & Speak, Adi Nartea, Geanina Ilies si Ilinca Obadescu.
Gazda evenimentului va fi Ilinca Vandici, iar directorul artistic al prezentarii de moda Maria Andrei. Machiajul va fi realizat de Sephora si Yves Rocher, iar coafura de specialistii Brams Beauty Salon si Sorin Papacioc, care vor reflecta tendintele propuse de marile branduri internationale pentru acest sezon.

Mai multe detalii, pe site-ul plazaromania.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion