(P) Colectie de lux inspirata de stralucirea cristalelor Swarovski, disponibila in exclusivitate pe LuisaViaRoma

LuisaViaRoma inspira tineri designeri in scopul crearii unor piese de lux, unicat, care vor fi disponibile exclusiv pe acest site. Colaborarea dintre cei 30 de designeri si Swarovsky are ca rezultat o colectie uimitoare, intitulata „TechDreamers inspired by Swarovski‟.

Piese gandite special pentru evenimentul Firenze4Ever, organizat de LuisaViaRoma in Florenta, designeri de lux foarte talentati, o colaborare cu celebrul brand Swarovski – iata o combinatie pe care orice fashionista o va adora!

Pentru cea de-a 12-a editie, dedicata techdreamer-ilor, adica vizionarilor care isi indeplinesc visele cu ajutorul tehnologiei, fiecare dintre cei 30 de designeri a creat cate o piesa. Procesul de creatie nu a avut limite sau tendinte impuse pe care sa le urmareasca! Fiecare brand si-a incorporat spiritul creativ si a incercat sa capteze viziunea proprie a cristalelor Swarovski – si au reusit de minune. Fiecare piesa e unica, gandita si lucrata cu mare grija si atentie, iar detaliile stralucitoare sunt absolut superbe!

Cristalele Swarovski, cunoscute pentru maiestria fatetelor si pentru stralucirea lor extrem de glam, au fost protagonistele fiecarei piese, fie ca este vorba de o rochie, un accesoriu, o bijuterie sau o pereche de pantofi!

Printre designerii participanti la realizare colectiei „TechDreamers inspired by Swarovski‟ se afla si branduri foarte cunoscute in industria de moda precum Giuseppe Zanotti sau Casadei, Mary Katranzou sau Fausto Puglisi, dar si nume care promit foarte mult, cum ar fi Faith Connexion sau Chiara Ferragni.

Iconicele cristale Swarovski, care aniverseaza 120 de ani de existenta, au avut intotdeauna inovatia ca motto al companiei, inca de la fondarea sa. Totul a plecat de la Daniel Swarovski, prima persoana care a reusit sa perfectioneze procesul taierii cristalelor intr-o forma foarte rafinata. Iar colectia „TechDreamers inspired by Swarovski' este dedicata tocmai vizionarilor care folosesc tehnologia pentru a-si face visele sa devina realitate.

LuisaViaRoma a ajuns, de la un mic magazin deschis in Florenta anilor 30, un adevarat reper pentru pasionatii de lux si de moda din intreaga lume. Din magazin fizic, acesta s-a adaptat de-a lungul timpului si a ajuns o prezenta foarte importanta in lumea online. Magazinul de pe via Roma, din Florenta, a ajuns astazi sa fie un fel de atractie turistica!

Ei bine, trebuie sa spunem ca initiativa LuisaViaRoma este minunata, iar colectia fascinanta!

Poti achizitiona si tu piesele din colectie de pe site-ul Luisaviaroma.com!

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion