Colecție capsulă Louis Vuitton cu licență FIFA World Cup 2018

Ieri, la atelierele istorice Louis Vuitton de la Asnieres, Natalia Vodianova și Frank Leboeuf au dezvăluit presei cufărul în care va fi transportat și prezentat trofeul FIFA 2018 - o comandă specială creată de Patrick Louis Vuitton din titan, și colecția capsulă "Louis Vuitton 2018 FIFA World Cup Russia Official Licensed Product Collection".

Colecție capsulă Louis Vuitton cu licență FIFA World Cup 2018

După Africa de Sud în 2010 și Brazilia în 2014, Louis Vuitton a strâns colaborarea cu FIFA pentru ediția 2018 din Rusia prin crearea în premieră a unei colecții capsulă de genți, portofele și produse de mică marochinerie, inspirată din designul mingii FIFA din 1970. Această ediție specială de genți Keepall și Apollo din piele Epi va fi vândută în magazine doar în perioada 14 iunie – 15 iulie.

De asemenea, în colaborare cu FIFA și Adidas, Vuitton a creat pentru colecționari o serie foarte limitată de cufere speciale care adăpostesc 13 re-ediții de mingi oficiale de meci, din 1970 până în prezent (realizate de Adidas), plus o minge creată chiar de Louis Vuitton.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion