Colectia Marama by Andreea Tincu

Andreea Tincu a lansat colectia MARAMA, creata pentru Clusterul „ROMANIAN TEXTILE CONCEPT” si inpirata din elemente decorative ale costumului popular roman reinterpretate intr-o maniera contemporana.

Colectia Marama by Andreea Tincu

Marama este o linie chic-casual, creata pentru a fi prezentata la targuri si expozitii, menita si sa ilustreze posibilitatile tehnice ale firmelor din Cluster. Colectia Andreei Tincu este una grafica, in care se regaseste cromatica specifica costumului popular romanesc – negru, alb, rosu si accente viu colorate. Nu va asteptati, insa, la ii sau fote, ci la piese contemporane, in care linia si punctul creeaza jocuri grafice expresive. Este o colectie purtabila, creativa,cu structuri complexe si combinatii creative de materiale.

Tricotajele Jacquard domina colectia, iar piesele knitwear sunt dintre cele mai diverse: capa, pelerina, vesta oversized, pardesiu, rochii cu pelerina, jacheta cu maneci si buzunare din blana, pulovere cu aplicatii din piele.

Romanian Textile Concept' este o asociatie profesionala de firme producatoare cu traditie in domeniul industriei textile si marochinarie. In iunie 2013, Clusterul a primit eticheta de bronz pentru Clustere de Excelenta, calificativ recunoscut la nivel european si international.

Foto: ProImage

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion