Colectia Chanel Cruise 2016/17, prezentata in Havana, Cuba

Pastrand traditia de a prezenta colectiile Cruise intr-o locatie cat mai atipica, Karl Lagerfeld tocmai a folosit strazile din Havana, Cuba, ca decor pentru show-ul Chanel Cruise 2016/17!

Artera principala a Havanei, Paseo del Prado, a fost regandita in 1928 de un urbanist francez si la fiecare intersectie exista o statuie din bronz impozanta ce reprezinta un leu, animalul-fetis al domnisoarei Chanel, asa ca locul se potrivea perfect cu viziunea lui Karl Lagerfeld pentru urmatorul sezon estival!

Cei peste 600 de participanti au fost plimbati in masini retro Buick, Oldsmobile sau Cadillac, atat de emblematice pentru decorul Havanei, iar petrecerea a continuat in cel mai pur stil cubanez la Plaza de la Catedral in partea veche e orasului!

Culorile pastelate, volanele, palariile din paie si imprimeurile cu iz colonial au predominat aceasta colectie jucausa care, recunoastem, pe noi ne-a cucerit la prima vedere, mai ales ca la finalul prezentarii podiumul-strada a fost transformat intr-un veritabil ring de dans si insusi Karl Lagerfeld a dansat printre modele si invitati!

Viva la fiesta Chanel!

Foto: Olivier Saillant/Chanel.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion