Cocor a lansat colectiile primavara-vara 2011 ale designerilor romani

Galeria Designerilor Romani din COCOR, singurul magazin multibrand din Romania care reuneste creatiile celor mai importanti designeri autohtoni, a prezentat noua colectie Primavara-Vara 2011.

Au fost prezentate tinute si accesorii din noile colectii semnate de: Elena Perseil, Agnes Toma, Silvia Serban, Cristian Samfira, Mihaela Glavan, Kinga Varga, Adelina Ivan, Mihai Albu si multi altii. Colectiile sunt deja in magazine si disponibile clientilor.

,,Prin numele de designeri pe care le reuneste, Galeria Designerilor Romani devine spatiul in care se stabilesc si din care pleaca trend-urile din moda romaneasca, dar si spatiul care ofera cea mai mare varietate de colectii de designer” , a declarat Mirela Mihailescu, director comercial Cocor.

Evenimentul a fost prezentat de Dana Savuica. Aceasta a fost foarte mandra ca fiica ei a fost una dintre modelele care au defilat pe podium. Printre cele care au pasit pe podium au fost si participantele din cadrul emisiunii ,,Miss fata de la tara”. Alaturi de acestea au fost Oana Ionita (Cronica Carcotasilor) si Ellie White intr-o rochie de mireasa. Aceasta din urma a sustinut si un concert la finalul evenimentului.

Colectia primavara-vara 2011 a fost plina de culoare si de forme noi, nonconformiste, dar si trenduri care se pastreaza de anul trecut. Inspiratia designerilor a venit anul acesta din natura, din imprimeurile grafice, abstracte, tinutele de influenta punk sau biker style. Nu au lipsit insa rochiile lungi si vaporoase, din materiale diafane, care dau gratie si frumusete copului.

Galeria Designerilor Romani din COCOR reuneste creatii semnate de Anca si Silvia Negulescu, Norina Stoica, Dorin Negrau, Galyna, Mirela Diaconu, Andreea Tincu, Otilia Flonta, Cristina Nichita, Anca Roman, Forentina Stoenescu, Angela Vasiliu, Kristina Dragomir, Anca Irina Lefter, Violeta Gaburici, Alexandra Ghiorghie, Georgiana Nicolaescu, Cristiana Purdescu, Anca Radulescu.

Luciana Draganescu
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion