Ce vom purta în 2018

Trendurile ne influențează pe toți, chiar și inconștient, așa că iată cu ce ne vom îmbrăca in 2018.

Ce vom purta în 2018

Compania de forecasting WGSN, cunoscută pentru analizele detaliate și previziunile despre trenduri pe care le realizează în fiecare sezon, a dezvăluit, într-un articol realizat de publicația Another Magazine, ce vom purta în 2018.

Ești curioasă să știi care vor fi marile trenduri vestimentare în anul care tocmai a început?

  • Dacă vorbim despre culori, se pare că anul acesta vedeta va fi galbenul, mai precis conceptul denumit „gen Z yellow'. Dacă în 2017 am avut fenomenul „millenial pink', următoarea generație, generația Z, îl va detrona, într-un final și noul star va fi culoarea acestei generații: galbenul aprins, care simbolizează deschidere și optimism.
  • Se pare că 2018 va fi anul în care costumele structurate vor lua locul jachetelor bomber și pantalonilor de trening. Revenim, ca și în anii 70, la power dressing și la uniforme.
  • Pentru că generația Z este cunoscută ca generația activistă, căreia îi pasă de viitor și luptă pentru el, aceste valori se translatează și în modă – nevoia este din ce în ce mai mare că brandurile să fie sustenabile, eco-friendly și trransparente. Schimbările se văd deja, de ceva timp, odată cu apariția unor noi companii sustenabile, organice sau cu renunțarea unor branduri mari (precum Gucci) la a mai folosi materiale dăunătoare sau mijloace neprietenoase în realizarea hainelor.
  • Dacă vorbim despre beauty & skincare, anul 2017 a fost anul produselor coreene. Conform WGSN, atenția publicului se va îndreptă acum către Taiwan în ceea ce privește aceste domenii!

Citeste si:
Cele mai populare piese vestimentare în 2017

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion