Burberry a adus spiritul Londrei in Shanghai!

Casa de moda britanica Burberry a sarbatorit lansarea noului magazin flagship din Shanghai, Burberry Kerry Centre, printr-un eveniment spectaculos care a reunit creativitatea, spiritul si mostenirea brand-ului londonez, chiar in "inima" Chinei, Shanghai-ul!

„Suntem foarte mandri si onorati sa fim in Shanghai. Este un moment
semnificativ pentru Burberry.Evenimentul a fost o celebrare a spiritului britanic, crezul nostru in ceea ce inseamna cu adevarat inovatie, creativitate si autenticitate. Toate aceste teme au fost impartasite publicului nostru din acest oras incredibil. Shanghai-ul este o metropola cu o energie aparte si o sursa de inspiratie. Tocmai de aceea, ne-am imaginat o calatorie magica prin ceea ce inseamna mostenirea brand-ului Burberry si am mixat moda, maestria realizarii hainelor cu muzica, dansul, arta si experienta digitala pentru a conecta Londra cu Shanghai-ul!„, a declarat Cristopher Bailey, Chief Creative Officer Burberry.

Peste 1.500 de invitati, printre care s-au aflat modelul Jamie Campbell Bower, Chen Kun,  Angelababy, Carine Lau, Ke Zheng  si Du Juan, au pasit pe o strada pavata, in stil londonez si luminata cu felinare catre un spatiu amenajat sub forma unui teatru-cinema. Aflat pe tarmul raului Huangpu, in santierul de constructii navale din Shanghai, strada londoneza, realizata special pentru acest eveniment, a fost decorata cu elemente inspirate de flagship-ul Burberry, situat pe 121 Regent Street, unde s-a aflat primul cinema din Londra.

In timp ce invitatii paseau in acest spatiu ce amintea de epoca de aur a cinematografiei, un film aducea iconicul trench la viata, contopind atmosfera din Regent Street cu orizonturile Shanghai-ului.

Aceasta calatorie imaginara prin lumea Burberry care si-a propus sa contopeasca distanta dintre Londra si Shanghai, printr-o serie de momente magice, ce au imbinat moda cu dansul, muzica si tehnologia, a culminat cu un zbor deasupra audientei al modelului si actritei Cara Delevigne, imbracata intr-o capa Burberry Prorsum si o umbrela cu celebrul imprimeu cadrilat.

Casa de moda britanica detine in acest moment 36 de magazine in China. In Romania, flag-ship-ul Burberry se afla pe strada Luterana nr 4 si gazduieste o selectie generoasa de accesorii din linia Prorsum, dar si colectiile London si Brit pentru femei, barbati si copii.

Foto: Burberry

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion