AUTOR 2017: 13-14 mai, 90 de artisti, 5 continente

Vino sa asculti, sa vezi si sa gusti bijuterie contemporana de pe 5 continente la AUTOR, targul international de bijuterie contemporana, pe 13 si 14 mai, la Grand Hotel du Boulevard Bucuresti.

AUTOR 2017: 13-14 mai, 90 de artisti, 5 continente

Singurul eveniment international de bijuterie contemporana din Europa de Sud-Est si unul dintre cele trei din Europa se pregateste de editia cu numarul 16. AUTOR 2017 este inspirat de UniCredit Bank.

Cei MAI multi

90 de artisti isi prezinta in premiera colectiile la AUTOR si traseaza harta unui eveniment complet si complex – din Japonia, Argentina, si SUA pana in Finlanda, Canada, sau Israel, voci si gusturi se reunesc in cel mai intens eveniment generat de bijuteria contemporana.

Lumea vazuta de Mona – Focus Designer AUTOR 2017

'Obiectele prezente reprezinta un protest si o confesiune: aceea a suferintei padurii, cu care ma confund la randul meu', spune Mona Velciov. Colectia 'Despadurit'/ 'Deforested' vorbeste despre defrisarea ultimelor paduri virgine din Europa, e o reactie si un statement. Bijuteria e comunicare – purtam cum simtim.

Premiile AUTOR & more

Pentru ca premiile de la AUTOR se extind cu fiecare noua editie, iata ce e nou acum: Athens Jewelry Week Award ofera designerului ales participarea gratuita la cel mai nou eveniment in lumea bijuteriei contemporane, si myday-byday Award: 7 zile de ‘personal exhibition in galeria de bijuterie contemporana myday-byday din Roma.

Premiile clasice raman pe pozitii: Autor Awesome Award pentru cel mai promitator artist participant la targ, Premiul Assamblage – un curs oferit de Scoala de Bijuterie Contemporana Assamblage unui designer emergent; Krama Institute Award – un curs de bijuterie la Institutul de bijuterie Krama din Atena. Si lista continua: Premiul Publicului – stiti ce e cu el, mergeti deci sa votati, Premiul ELLE (un material editorial extins in revista) si, ultimul intr-o ordine aleatorie, Premiul Molecule-F, constand in promovare in comunitatea online si prezenta in magazinul offline Molecule-F.

AUTOR Revista – numarul 4

Come to all your senses, spune numarul 4 al revistei – and get it, spunem noi. AUTOR Magazine – o revista cu bijuterie contemporana care te simte si pe care o simti. Stim ca i-ai prins gustul: Autor Magazine, The Senses Issue, te asteapta la targ.

AUTOR. Bijuterie contemporana. Un gust dobandit. Pe 13-14 mai, la Grand Hotel du Boulevard Bucuresti (Bulevardul Elisabeta, 21).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion