Atelier Versace nu va mai prezenta in cadrul Couture Fashion Week

Atelier Versace a anuntat ca nu va mai prezenta, incepand cu 2017, in cadrul Couture Fashion Week, ajungand la 6 show-uri pe an, in loc de 8.

Atelier Versace nu va mai prezenta in cadrul Couture Fashion Week

Incepand cu anul 2017, Atelier Versace nu va mai prezenta in cadrul Couture Fashion Week.

Conform The New York Times, Atelier Versace nu va mai avea o prezentare couture pentru primavara 2017, la Paris.

Directorul executiv al brandului, Jonathan Akeroyd, a declarat ca prezentarea de moda haute couture din cadrul Couture Fashion Week va fi inlocuita cu evenimente de importanta majora destinate clientilor, presarate pe tot parcursul anului, in orase precum New York sau Hong Kong.

Din cauza faptului ca renunta la a mai prezenta in cadrul Couture Fashion Week, Versace ajunge astfel la 6 prezentari pe an, in loc de 8. Nu este insa pentru prima oara cand brandul ia o pauza de la show-urile couture, acest lucru intamplandu-se si intre anii 2004 – 2012.

Citeste si:
Miranda Kerr a lansat o colectie de haine din denim

Aceasta schimbare nu este foarte surprinzatoare, avand in vedere faptul ca in lumea modei s-au produs, in ultimul timp, o serie de alte schimbari: Gucci, Bottega Veneta si Kenzo si-au unit show-urile pentru barbati cu cele pentru femei, prezentandu-le in acelasi timp, iar mai multe branduri au adoptat conceptul „see now buy now” inca din 2016.

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion