Ashley Graham a pozat nud pentru prima colectie plus-size a lui Prabal Gurung

Designerul Prabal Gurung a folosit-o ca muza pe Ashley Graham, tanarul model plus-size care pare sa revolutioneze modul in care sunt privite modelele in lumea modei.

Ashley Graham a pozat nud pentru prima colectie plus-size a lui Prabal Gurung

Ashley Graham, in varsta de 28 de ani, apare in imaginile din video-ul de prezentare a colectiei, fiind complet dezbracata. Ea poate fi auzita soptindu-i designerului dress me'(imbraca-ma), ceea ce Gurung se si grabeste sa faca.

Tematica alb-negru si corpul neretusat al modelului inspira un mesaj puternic, un mesaj pe care Gurung vrea ca si alti designeri sa il paseze mai departe.

Colectia gandita de Prabal este creata special pentru lantul de magazine pentru femei Lane Bryant, si este o colectie capsula care aduce, ca masuri disponibile, numere intre 10 si 28. Astfel, designerul sustine si vrea ca si mai multi membri din lumea modei sa ii urmeze exemplul si sa dea mai multe sanse femeilor cu corpuri diferite.

A post shared by Prabal Gurung (@prabalgurung) on

Prabal Gurung nu este primul designer care creeaza o colectie pentru Lane Bryant, printre numele precedente se numara Christian Siriano, Lela Rose si Sophie Theallet.

Cum colectia lui Prabal in colaborare cu Target a avut un success fulminant, ne asteptam ca si aceasta sa fie la fel de bine primita de public.

In aceste momente in care se intampla tot felul de manifestari la nivel politic, pentru oprirea discriminarii femeilor, era si timpul ca o astfel de colectie pentru femeile normale, femeile care nu sunt modele pe podium, de marimea 0, sa aiba si ele un moment de recunoastere si apreciere.

Prabal a mai spus in cadrul unei conferinte de presa: Sa fac haine pentru femeia moderna, acea femeie care este la moda si nu ii este frica de parerea pe care o are despre ea, aceasta a fost mereu sursa mea de inspiratie.'

Citeste si:
10 piese super sexy in moda noului sezon

Text: Marilena Iordache
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion