Art&Fashion la Victoria 46

Arta si moda s-au imbinat din nou intr-un eveniment dublu gazduit de Victoria 46: vernisajul expozitiei de fotografie Crowning Heads Machine, semnata Dana si Stephane Maitec, si lansarea colectiei toamna/iarna 2013 Agent Provocateur.

Dana si Stéphane Maitec au lansat, in magazinul Victoria 46, expozitia de fotografie Crowning Heads Machine'. Acesta este un proiect personal conceput de cei doi artisti pentru prestigiosul festival de fotografie Les rencontres dArles din Franta.

Crowning Heads Machine nu este o inventie de-a noastra, este ceva ce am descoperit ca exista cu adevarat. Este acea masinarie care sta cuminte in fiecare dintre noi si asteapta nerabdatoare sa fie activata. Este magica, te poate transforma dintr-un simplu trecator absent si derutat, in stapanul, regele, regina propriului tau univers. Intr-o clipa.', marturiseste Dana Maitec.

Noua campanie Agent Provocateur, care insoteste cea mai recenta colectie de lenjerie de lux, pune in valoare codul unic al brand-ului: puterea si feminitatea pe care o transmit piesele seducatoare de lenjerie. Pentru sezonul toamna/iarna 2013, designerul Sarah Shotton s-a lasat inspirat de eroinele filmelor sci-fi ale anilor 70, dar si de videoclipul Too Funky al lui George Michael, pentru a contura piese in acord cu personalitatea debordanta a femeii provocateur.

Invitatii la eveniment au avut parte de o experienta vizuala completa: expozitia fotografica la parter, proiectii si o sedinta foto live, la etajul magazinului, intr-o atmosfera eclectica, high fashion, high art.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion