Anthony Vaccarello paraseste Versus Versace

Designerul belgian paraseste linia secundara a brandului Versace, facand loc speculatiilor despre numirea sa iminenta in locul lui Hedi Slimane, la Saint Laurent.

Anthony Vaccarello paraseste Versus Versace

Dupa anuntul plecarii lui Hedi Slimane din postura de director creativ al casei frantuzesti Saint Laurent saptamana trecuta, avem parte de o noua plecare – de data aceasta, Anthony Vaccarello este cel care isi paraseste locul de la Versus Versace, parand astfel sa confirme zvonurile care il pozitioneaza in fruntea Saint Laurent.

Donatella Versace, cea care i-a angajat si i-a ghidat si pe alti tineri designeri talentati (printre ei, Jonathan Anderson si Christopher Kane), a declarat in vreme ce sunt foarte trista sa il vad parasind familia Versace, ii urez lui Anthony Vaccarello un succes extraordinar in urmatorul capitol al carierei sale. De fiecare data cand am lucrat cu unul dintre acesti designeri, timpul petrecut de ei la Versus a fost favorabil carierelor lor in design. Am apreciat sansa de a lucra cu fiecare dintre ei si m-am bucurat sa vad ce au reusit sa aduca unui brand pe care il iubesc cu adevarat. Sunt mandra de faptul ca Versus poate sa fie o rampa de lansare pentru tinerii designeri talentati.'

Anthony Vaccarello s-a nascut in Bruxelles si a studiat sculptura la La Cambre (interesant e faptul ca si Azzedine Alaia si-a inceput cariera ca sculptor). In 2006 a castigat primul loc la Hyeres International Festival of Fashion and Photography pentru o colectie inspirata de Cicciolina, iar in 2009 s-a alaturat casei Fendi.

In 2010 si-a lansat prima colectie sub nume propriu, iar in 2013 a fost invitat sa colaboreze cu Versus, urmand ca in 2015 sa fie numit director creativ al brandului. Estetica sa rockn roll si foarte senzuala poate sa fie o continuare fericita a muncii prin care Hedi Slimane a impus o noua directie casei Saint Laurent. Ramane, deci, sa asteptam doua anunturi oficiale – o numire la vechea casa franceza, dar si una la brandul italian deja celebru pentru lansarea celor mai interesante nume noi din industrie.

 Foto: Imaxtree

 

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion